Forum » Pomoč in nasveti » Windows XP - BNC mreza
Windows XP - BNC mreza
DeViCeD ::
POzdravljeni!
Imam Winbond (generic) (vsaj tako pravi Windows XP) mrezno kartico. Kartica ima UTP in BNC. Windows mi avtomatsko preklopi na UTP, jest imam pa kabl na BNC in mi ceu cas pravi da kabel ni povezan (ker seveda gleda UTP port). Kako zaboga nej ga jest prepricam da bi uporabljal BNC port? Kaksna ideja? Pomoc bi bila vec kot hvalezna!
Lp,
Dejan
Imam Winbond (generic) (vsaj tako pravi Windows XP) mrezno kartico. Kartica ima UTP in BNC. Windows mi avtomatsko preklopi na UTP, jest imam pa kabl na BNC in mi ceu cas pravi da kabel ni povezan (ker seveda gleda UTP port). Kako zaboga nej ga jest prepricam da bi uporabljal BNC port? Kaksna ideja? Pomoc bi bila vec kot hvalezna!
Lp,
Dejan
So, if I press C, E and G I play C?
Lucio ::
Probaj dobit original driverje od tvoje kartice. Na strani mora biti tudi program za sprogramirat BIOS od mrežne (vsaj za 3Com je tako), kjer nastaviš kiri priključek naj čekira.
DeViCeD ::
Sem zbrskal nov driver pa je lepo zacel delat. Upam da se ne bojo WinXP sesul prekmal;-)
Hvala
LP,
Dejan
Hvala
LP,
Dejan
So, if I press C, E and G I play C?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win2k - obcasen 1-2 sekunden freezeOddelek: Pomoč in nasveti | 1375 (1138) | plizzzzzz |
» | Mrežna povezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1882 (1723) | MTB |
» | LAN v Sloveniji ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5108 (4303) | PaJo |
» | Postavitev mreže?!Oddelek: Strojna oprema | 2540 (2130) | bastadu |
» | 100 mbit mre?ne karteOddelek: Strojna oprema | 1888 (1646) | Loki |