Forum » Omrežja in internet » Moten dostop do interneta
Moten dostop do interneta
PugeeeY ::
Lep pozdrav!
Po enem tednu postavitve domačega omrežja se mi je zacelo dogajati, da nimam več dostopa do veliko strani na interetu (npr. najdi.si, studentski-servis.com, itd.) zanima me kako odpraviti to nevšečnost in kje tiči vzrok. (P.S.: Do ostalih internetnih strani imam nemoten dostop...)
Najlepša hvala za pomoč !
Po enem tednu postavitve domačega omrežja se mi je zacelo dogajati, da nimam več dostopa do veliko strani na interetu (npr. najdi.si, studentski-servis.com, itd.) zanima me kako odpraviti to nevšečnost in kje tiči vzrok. (P.S.: Do ostalih internetnih strani imam nemoten dostop...)
Najlepša hvala za pomoč !
Azrael ::
Nujno bo treba povedati več:
- težava samo na enem računalniku ali vseh?
- kakšno je to domače omrežje?
- kateri OS teče na računalniku(ih) s težavami?
Za začetek vsaj to, podatkov ni nikoli preveč. Brez tega je nemogoče podati kakršen koli uporaben odgovor.
- težava samo na enem računalniku ali vseh?
- kakšno je to domače omrežje?
- kateri OS teče na računalniku(ih) s težavami?
Za začetek vsaj to, podatkov ni nikoli preveč. Brez tega je nemogoče podati kakršen koli uporaben odgovor.
Nekoč je bil Slo-tech.
PugeeeY ::
Težava se pojavlja na obeh računalnikih ( osebnem in prenosnem), omrežje imam postavljeno preko brezžičnega routerja, ter na obeh računalnikih imam naložen Windows xp professional.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava dveh računalnikovOddelek: Omrežja in internet | 3511 (3159) | glinik |
» | win7 pa vista v omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 2142 (1891) | tey007 |
» | VNC preko ruterjaOddelek: Omrežja in internet | 2843 (2658) | Karen |
» | Težave z mrežo - routerOddelek: Omrežja in internet | 1752 (1258) | Mati |
» | Wireless domače omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 2719 (2393) | moho1 |