» »

ATI X1600 in Imac?

ATI X1600 in Imac?

AvtoFun ::

Pozdravljeni!

Za vse poznavalce Mac-ov in tudi za nepoznavalce imam en VELIK problem!

In sicer problem z TV-OUTOM in upam da mi vi lahko pomagate :) Ste moje zadnje upanje! In sicer, kupil sem iMaca, v MacOS-u mi vse lepo samo najde in je slika na TV ODLIČINA! V XP-jih pa je zgodba popolnoma drugačna! In sicer gre za ATI X1600! Problem je da ko preko SVIDEO kabla priklopit na TV mi sploh TV-ja v ATI-jevih nastavitvah ne zazna ampak kr nek navadn monitor, sliko na TV pa trese, letijo črne črte,skratka krnekaj... Zanima me če kdo ve v čem je trik? Morda treba namestit kakšne posebne popravke, gomnilnike kak drug trik?

HVALA!

LP
Matej
Matej

opeter ::

Pa katero verzijo Catalyst (ozirom Omega) gonilnikov imaš nameščeno? Si BootCamp posodobil (na 1.1.1 beta)?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Pozdravljen!

Ja! BootCamp je 1.1.1 b gori, prej mi niti zvok ni delal ko sem imel 1.1b, gor pa imam Omega driverje 3.8.273 ! Škoda ne vse lepo dela super nič ne šteka... Pol pa more ena takšna majhna stvar grenit vse skupaj....

LP!
Matej
Matej

Kaj pa da bi šel kupit VIDEO kabel? Ker ima iMac konverter na katerem sta priključka za SVIDEO ter VIDEO! Da bi mogoče kupil tisti rumen činč kabel pa poskusil? Kaj to lahko poskusim z navadnim činč kablom za povezavo komponent ali je to kak poseben kabel? Ker optično na oko je videt enak?

LP
Matej

modelno1 ::

Ja, čist navadn činč kabl bo zadost.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Apple prenosnik z Windowsi 8.1

Oddelek: Pomoč in nasveti
204459 (3190) xrotek
»

Kater je ugoden 13 notebook/ultrabook, IPS, osvetljena tipkovnica

Oddelek: Kaj kupiti
213665 (3153) klinker
»