Forum » Kaj kupiti » prenosniki
prenosniki
Tomi ::
Če hočeš imeti kvaliteto, za 400k ne boš dobil veliko. Vsaj, če hočeš novega, ker cene dobrih se začenjajo tam pri 550.000. druga varianta je, da zadevo dobiš rabljeno, samo potem moraš dobro pogledati, kaj dobiš, predvsem zaslon. Tako da kritičnost v roke.
metrodusa.blogspot.com
Davey007 ::
Tud zadovoljivi laptopi so že do 400k SIT. Punca ma Compaqa presario 1700 se mi zdi, pa ni bla tok draga. Mogoče zarad davka...
Tko, da če si prpravlen dat do 400k ne bo problema najt kaj primernega.
Moje mnenje o prenosnikih je pa itak, da so več al manj za tipkanje pa internet. Tko, da kaj bi še človek rad.
Aja, poglej si malo www.trend.si/presario.htm
Compaq Presario 700UK
LP Davey
Tko, da če si prpravlen dat do 400k ne bo problema najt kaj primernega.
Moje mnenje o prenosnikih je pa itak, da so več al manj za tipkanje pa internet. Tko, da kaj bi še človek rad.
Aja, poglej si malo www.trend.si/presario.htm
Compaq Presario 700UK
LP Davey
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Davey007 ()
Tomi ::
No, so res bolj ali manj za tipkanje in pa za na internet, samo jaz vem, da sem naredil modro potezo, ko nisem tako kupil poceni zadeve, ampak sem se odločil za Armado E500, ker mi veliko pomeni dober zaslon, in pa stabilnost. Poleg tega veliko delam, in se zelo dobro obnese (zadnjič je deloval 15 dni nepretrgoma brez sesutja ).
Tako da se tudi zaradi udobja dela splača kupiti dober laptop, saj je razlika v zaslonih velika tako in drugače.
Tako da se tudi zaradi udobja dela splača kupiti dober laptop, saj je razlika v zaslonih velika tako in drugače.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosnik AMD ali IntelOddelek: Kaj kupiti | 3469 (3231) | mtosev |
» | Ukraden Compaq Presario 900Oddelek: Loža | 2174 (1604) | krneki0001 |
» | Kakšen prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2816 (2502) | andrej |
» | NotebookiOddelek: Kaj kupiti | 1409 (1159) | Tomi |
» | Cena za notebookaOddelek: Pomoč in nasveti | 949 (810) | Tomi |