Forum » Omrežja in internet » Shranjeni iskalni pogoji/nizi
Shranjeni iskalni pogoji/nizi
tinimalini ::
Mene zanima kako zbrisat naslednjo stvar. Recimo če vtipkaš v google ( iskalnik)neko besedo npr. maček ti pol vrže ful strani o mačkih. Pa če pol vtikaš pol recimo majca ti bo prej izpisal besedo maček, zato ker je bila prej vpisana. Mene zanima kako zbrišeš tisto da ti prej napiše maček. LP Tina
- spremenil: OmegaBlue ()
Sparkl ::
Prvič slišim za takšen problem . Se ne ubadam s takšnimi težavami...
OffTopic: Ena tema s takšnim naslovom se je že zaprla. Razlog: Butast naslov teme. Preberi tale člen:
Naslovi tem v forumu morajo odsevati njihovo vsebino. Naslovi podobni "na pomoč", "ne dela" so prepovedani.
OffTopic: Ena tema s takšnim naslovom se je že zaprla. Razlog: Butast naslov teme. Preberi tale člen:
Naslovi tem v forumu morajo odsevati njihovo vsebino. Naslovi podobni "na pomoč", "ne dela" so prepovedani.
OmegaBlue ::
Ker si frišen naj ti bo, za drugič si pa preberi Pravila 4.člen (naslov sem ti že jaz popravil).
Če imaš Firefox izbrišeš "Saved forms" torej Tools - Options - Privacy - Saved forms in pritisni clear now.
Če imaš Firefox izbrišeš "Saved forms" torej Tools - Options - Privacy - Saved forms in pritisni clear now.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako naj odstranim programe??Oddelek: Pomoč in nasveti | 856 (761) | Valentin |
» | ugrabljen mačekOddelek: Loža | 4054 (2563) | destiny |
» | Z zatipkanjem do zaporaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 3531 (3531) | Aggressor |