Forum » Strojna oprema » Napajalnik problem
Napajalnik problem
bxxx ::
Hello!!!
Imam eno vprašanje glede napajalnika... in sicer, zanima me ali je to normalno, da je na ohišju napajalnika in v vseh konektorjih za cd-rom in disk napetost.... in to sem sprobal z probirko oz. testerjem faze.... stanje je pa enako na starem napajalniku in novem....
prosim za pomoč???
lp
Imam eno vprašanje glede napajalnika... in sicer, zanima me ali je to normalno, da je na ohišju napajalnika in v vseh konektorjih za cd-rom in disk napetost.... in to sem sprobal z probirko oz. testerjem faze.... stanje je pa enako na starem napajalniku in novem....
prosim za pomoč???
lp
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Damjan Jagar ()
Duhec ::
Ni normalno !!! Pazi, da te ne rukne !
Preizkuševalec (fazenbrifer) ne sme nič pokazat, če se z njim dotakneš kovinskega dela ohišja/napajalnika !!!
Očitno imaš problem v 220V vtičnici (napačna vezava, prekinitev nule/ozemljitve...) ! Naj preveri kak štromar, ki se zastopi v napeljave !
Preizkuševalec (fazenbrifer) ne sme nič pokazat, če se z njim dotakneš kovinskega dela ohišja/napajalnika !!!
Očitno imaš problem v 220V vtičnici (napačna vezava, prekinitev nule/ozemljitve...) ! Naj preveri kak štromar, ki se zastopi v napeljave !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LC PRO925B vs LC 7032B ohisjeOddelek: Kaj kupiti | 1646 (1504) | solatko |
» | ohišjeOddelek: Strojna oprema | 1281 (955) | tx-z |
» | Zakaj napajalnik trese??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1283 (1061) | Vesoljc |
» | Odprto ohisje napajalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1398 (1035) | TESKAn |
» | pomoc nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1354 (1149) | perci |