Forum » Programska oprema » divx -> VCD?..problrmi...
divx -> VCD?..problrmi...
AirPenny ::
zanima me kako bi filme divx posnel ba VCD tako da bi bili berljivi v DVD komponenti, ker hocm filme gledat na tvju.
1. divx je treba najprej kao v mpg presnet, da bo sploh lahk su na vcd - ok tuki ze nastane problem, ker jz ne vem kako to narest. probu sm z progijem TMPgenc sam mi prav da bo proces traju 10 ur!...mam pa durona 900 512 rama...
2. ok, pol k bom mel film v mpg formatu me zanima kako bom jz to zadevo na vcd spravu, saj je mpg dalsi od divx..se prav ce mam div 700mb dolg bo mpg ziher 1.2g!...
3. Se prav da morm mpg razrezat na 2 al 3 dele...kako in s kerim progijem to narest?
ker se mi ne sanja kako nej to nardim, bi prosu da mi en to do potankosti razlozi...
aja, eni pravjo da ti NERO nardi vse tud converta divx v mpg in tud razdeli na vec cdjev...men, tega ne vem zakaj ne naredi!?
1. divx je treba najprej kao v mpg presnet, da bo sploh lahk su na vcd - ok tuki ze nastane problem, ker jz ne vem kako to narest. probu sm z progijem TMPgenc sam mi prav da bo proces traju 10 ur!...mam pa durona 900 512 rama...
2. ok, pol k bom mel film v mpg formatu me zanima kako bom jz to zadevo na vcd spravu, saj je mpg dalsi od divx..se prav ce mam div 700mb dolg bo mpg ziher 1.2g!...
3. Se prav da morm mpg razrezat na 2 al 3 dele...kako in s kerim progijem to narest?
ker se mi ne sanja kako nej to nardim, bi prosu da mi en to do potankosti razlozi...
aja, eni pravjo da ti NERO nardi vse tud converta divx v mpg in tud razdeli na vec cdjev...men, tega ne vem zakaj ne naredi!?
zile ::
Pejt na www.doom9.net, pa poglej guides pa mal si njihiv forum preber, pa ti mora bit jasno. Tisto glede Nerota pa prvic slišim.
[t502] ::
erm mislim, da si se zmotil. Nero samo "konverta" MPEG v VCD nic drugega. Mislim pa, da lahko vse to konvertanje delas z VirtualDUB-om.
Good luck!
[t502]
Good luck!
[t502]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | rezanje videa mpgOddelek: Zvok in slika | 3542 (3074) | jan01 |
» | Kako splitam SVCD mpg na dva dela?Oddelek: Zvok in slika | 1844 (1792) | AtaStrumf |
» | Video CDOddelek: Sedem umetnosti | 1345 (1062) | AlchemY |
» | Program za DVD format iz Dvix formataOddelek: Sedem umetnosti | 2010 (1771) | metro |
» | DivX v mpegOddelek: Zvok in slika | 1003 (816) | simon |