Forum » Strojna oprema » Kaj moram narest da mi bo delal 5.1 pri yamadi
Kaj moram narest da mi bo delal 5.1 pri yamadi
winters ::
Skratka zanima me kaj bi moral kupit, da bi jaz moje racunalniske zvocnike 5.1 lahka prikljucil na yamado 6700. Eni so mi rekli da potrebujem ene 3 adapterje da vkljucim une tri kable k so v racunalniku toda jaz nevem kako teli prikljucki zgledajo, če kdo ve naj prosim mi kle gor napise oz nalepi link do slike da vidim kako to zgleda.
Tormentor30 ::
Živijo!
Sam ima na 6700 prostorski zvok speljan preko koaksialnega kabla direktno na dekoder (zvočniški sistem Logitech Z-5500). Drugače pa malo bolj podrobno razloži kakšen imaš zvočniški komplet, ki bi ga rad priklopil...
Sam ima na 6700 prostorski zvok speljan preko koaksialnega kabla direktno na dekoder (zvočniški sistem Logitech Z-5500). Drugače pa malo bolj podrobno razloži kakšen imaš zvočniški komplet, ki bi ga rad priklopil...
Imam pa tale 5.1 sistem(uspodi je se pdf dokumnet o tehnični podlagi zvocnikov) http://www.consumer.philips.com/consume...
Dejan 83 zdej sem klicu v merkurja pami je reku naj pridem tam kupit činče prave ker te racunalniske so seveda premahjne. in da pol ko bom kupu te činče naj bi normalno samo notri vstavil v dvd player in da bo delal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Upravljanje PC-ja preko daljincaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5940 (4513) | kulSMS |
» | Iščem LCD z 1600x1200 , 19˝ al pa 20˝Oddelek: Kaj kupiti | 2247 (1635) | SmeskoSnezak |
» | Kateri 26" LCD TV?Oddelek: Kaj kupiti | 1404 (1011) | igorn |
» | Najboljsi TV za 130 jurjev?Oddelek: Zvok in slika | 5191 (3606) | macgajver |
» | Kateri LCD kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1961 (1426) | NevarHere |