Forum » Zvok in slika » težave z zvokom
težave z zvokom
Jaymz ::
za nasvet se obračam na katerega izmed vas znalcev. moj problem pa je sledeč; računalnik imam priklopljen na stereo zvočnike (glasbeni stolp) kar očitno za novejše filme, ki so kodirani za surround-sound sisteme,ni dovolj. dialogi se slišijo zelo zelo potiho zato moram imeti glasnost nastavljeno zelo visoko, da sploh kaj slišim. med kakšnimi akcijskimi prizori, glasbeno podlago ali pa ko se zgodi kaj "ob strani" (ob cesti pripelje avto) oziroma karkoli kar bi se drugače slišalo na stranskih zvočnikih postane zvok veliko preglasen. problem ostaja neglede na to, da imam najnovejše kodeke (tudi AC3). če mi zna kdo pomagati bi mu bil zlo hvaležen...
p.s. če pa kje že obstaja tema,ki obravnava (podoben) problem,kot je moj,potem bom hvaležen za link; in to,da spregledate mojo ignoranco z dogajanjem na forumu, hvala
p.s. če pa kje že obstaja tema,ki obravnava (podoben) problem,kot je moj,potem bom hvaležen za link; in to,da spregledate mojo ignoranco z dogajanjem na forumu, hvala
...MorE BeeR...
EvilDare ::
v ac3 filtru ko predvajaš film v bsplayerju prestavi na stereo. Če pa že imaš to se pa malo poigraj z natsavitvami pri zavihku Gains, input gains.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: EvilDare ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z Blu Ray filmiOddelek: Zvok in slika | 1297 (1034) | Scorpia |
» | Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3481 (3011) | connel |
» | S/PDIF out samo 2.0 zvok namesto 2.1 (subw. ne dela)Oddelek: Zvok in slika | 2422 (1959) | Zako |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11347 (5155) | Sarimner |
» | Ali je možno, da je zvok divx-a kot na dvd filmu? Pri meni je podobno!!!Oddelek: Zvok in slika | 1503 (1210) | Trancedeejay |