Forum » Programska oprema » SLO XP Professional
SLO XP Professional
kalcek16 ::
A mugoče kdo ve a je Slovenska verzija Windows XP Professional že v prodaji al ne? K Home Edition pa baje nebodo prevedl v Slovenščino.
ABX ::
Še uni ma M$ ne vejo kdaj bo v prodaji in kolko slovenska bo XP SLo verzija.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Tomi ::
Windowsi XP Slo Proffesional naj bi po napovedih bili zunaj že februarja, ampak verjetno temu ne bo tako.
Sicer pa, kakor sem informiran, ne bo šlo niti za prevod, ampak bodo dodali/spremenili samo imena, nakar bo to kot patch za originalne, torej angleške Windowse. Samo ne vidim potrebe, zakaj bi Pro verzija bila slovenska, jaz sem že nekaj časa kar na angleških Oknih, in ni panike.
Sicer pa, kakor sem informiran, ne bo šlo niti za prevod, ampak bodo dodali/spremenili samo imena, nakar bo to kot patch za originalne, torej angleške Windowse. Samo ne vidim potrebe, zakaj bi Pro verzija bila slovenska, jaz sem že nekaj časa kar na angleških Oknih, in ni panike.
metrodusa.blogspot.com
ToniT ::
Meni so MS rekli, da ne bo možna nadgradnja na ANG XP-je, ker to tehnično ni mogoče, kar pomeni novo inštalacijo.
Sicer pa Andrej verjetno ve kaj več o tem.
Sicer pa Andrej verjetno ve kaj več o tem.
andrej ::
Slovenski bo dodatek v obliki MUI paketa. Gre za en CD, ki ga bos instaliral preko angleske verzije in bos dobil slo help in UI...
ABX ::
Problem je v tem da bi dobili več keša če bi prevedli v British sleng :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | slovenian interface for XP SP2Oddelek: Operacijski sistemi | 2346 (2098) | grex |
» | Xp slovenski vmesnikOddelek: Operacijski sistemi | 2272 (1734) | poweroff |
» | Nova anketa!Oddelek: Novice / Ankete | 3369 (3369) | CaqKa |
» | MUI language pack English download kje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5292 (5202) | McHusch |
» | Windows xp home edition in podpora za slovenščinoOddelek: Operacijski sistemi | 1572 (1451) | andrej |