Forum » Programska oprema » BACKSPACE mi nagaja
BACKSPACE mi nagaja
prehlajeni ::
neki sm ušpiču, da mi ja začel backspace nagajat:
-če označim text - recimo 30 znakov in kliknem "backspace" se zgodi isto kot da bi kliknu na "smerno tipko levo"
-če označim text - recimo 30 znakov in kliknem "a" se namesto da bi se teh trideset znakov zbrisal in nalisal "a" samo a dopiše k tridesetim znakom
zadeva počne to v vordu in še ponekod
...kako se to poprav
HVALA
PS: še to: kako nastavt v wordu za defolt velikost lista ob novem dokumentu na A4 ker men zmeri da "letter"
-če označim text - recimo 30 znakov in kliknem "backspace" se zgodi isto kot da bi kliknu na "smerno tipko levo"
-če označim text - recimo 30 znakov in kliknem "a" se namesto da bi se teh trideset znakov zbrisal in nalisal "a" samo a dopiše k tridesetim znakom
zadeva počne to v vordu in še ponekod
...kako se to poprav
HVALA
PS: še to: kako nastavt v wordu za defolt velikost lista ob novem dokumentu na A4 ker men zmeri da "letter"
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
ToniT ::
Orodja->Možnosti->zavihek Urejanje in tam daj kljukico pred
Vneseno zamenja označeno!
Nastavi papir na A4 in potem klikni gumb Privzeto! Na koncu moraš shraniti dokument, da se tudi shrani predloga Normal.dot.
Vneseno zamenja označeno!
Nastavi papir na A4 in potem klikni gumb Privzeto! Na koncu moraš shraniti dokument, da se tudi shrani predloga Normal.dot.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VimOddelek: Programska oprema | 1714 (636) | neboben |
» | Preveč gesel in drugih podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2897 (2109) | čuhalev |
» | VB.streamwriterOddelek: Programiranje | 995 (828) | P=LN |
» | Prostor na disku!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1394 (1228) | Alexius Heristalski |
» | V katerem programu pisati PHPOddelek: Izdelava spletišč | 960 (888) | nurmaln |