» »

Zakaj so električni avtomobili prava stvar

Zakaj so električni avtomobili prava stvar

Temo vidijo: vsi
««
1383 / 1383
»
»»

codeMonkey ::

Buggy je izjavil:

@codeMonkey: a nisi ti reku da bos novo 5 turbo narocu al sem te zamesal s kom. Kako je stanje?

Nekaj si zamesal ali narobe razumel. Mi je pa kot koncept vsec. Samo IMO manjka nekaj sportnega vmes.

endelin ::

Buggy je izjavil:

Retro stil se ocitno vraca, nostalgija je vecna. Na isto noto fura tudi BMW z I3. Renault je pa s celim segmentom zadel v nulu. Edino katrc pa res ne vidim na cesti, pa je bolj prakticna od 5-ke v srciki pa ista.

@codeMonkey: a nisi ti reku da bos novo 5 turbo narocu al sem te zamesal s kom. Kako je stanje?

Kaj je na bmw i3 retro? :D saj nima brčic

Reno je zadel v polno. Meni je r5 ev top. So pa končali z retro modeli.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

MrStein ::

Že off topic, ampak nedavno sem videl en video, ki je baje iz 60-70 let in je primerjal dva soseda, iz ZDA. Za nek kup denarja (nekaj tisoč USD, ne spomnim se točnega zneska) je en kupil "večji" avto ("ameriški" bi mu pri nas rekli, torej tipičen ameriški). Drug pa za isti denar hrošča, ter kup gospodinjskih naprav: pralni stroj, pomivalni, hladilnik, sušilni ipd.

Očitno so bile takrat cene vozil in gospodinjskih naprav skoraj izenačene... :O
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Buggy ::

endelin je izjavil:

Buggy je izjavil:

Retro stil se ocitno vraca, nostalgija je vecna. Na isto noto fura tudi BMW z I3. Renault je pa s celim segmentom zadel v nulu. Edino katrc pa res ne vidim na cesti, pa je bolj prakticna od 5-ke v srciki pa ista.

Kaj je na bmw i3 retro? :D saj nima brčic

E30 styling poteze iz 90-tih? Zadeva je se bolj ocitna na M modelu I3 kjer je prisoten se duck tail.

endelin ::

Nekaj je, ni pa tako očiten retro.
Daj že nabavi i3 ker vidim da te matra :D itak je vrhunski avto. Pa še povišico si dobil sedaj ko je launch i3 :p

M3 ev izgleda res top.

Buggy ::

ves da me res matra, bom kar posten. Sam vseen se mi ne lusta dat 75 jurjev, ceprav je First edition, kar konkretno opremjen. Nekak nehigienicno se mi zdi dat tolk za avto no >:D
««
1383 / 1383
»
»»