Forum » Znanost in tehnologija » Zakaj so električni avtomobili prava stvar
Zakaj so električni avtomobili prava stvar
Temo vidijo: vsi

Buggy ::
Kaj ...to da ima na eni osi ene gume in na drugi druge in da se vozi po ravnicah (sub sea)...al kaj. Tip vozi dinamicno
Dej kej vsebine decko..try at least. Nisem se videl primerjalnega testa isto mocnega ICE avta in EV po neki ovinkasti hriboviti cesti. Zato sprasujem kako teza in navor, kar vemo da je faktor, vpliva pri dinamicni voznji na porabo gum...ki je tudi strosek vzdrzevanja tako kot menjava olja ROFL

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()

Buggy ::
Upal sem pac na kakega EV feryz-a, ki bi odkrito in brez filtrov delil izkusnje.
Jaz vsekakor na moji relaciji nikoli vec ne bom vozil 20", ne da ni dober obcutek - JE. Jebene feltne sem mogu popravljat veckrat zaradi lukenj na cesti, pa guma niti niso bile tak cenovni problem.
Je pa res da je 17" napram 20" balon da glava pece. Se prilagodis...cenej gres ces, ne placujes popravljanja platisc, pa se bolj ez furas...izgled avta je pa zgolj za tiste od dol
Jaz vsekakor na moji relaciji nikoli vec ne bom vozil 20", ne da ni dober obcutek - JE. Jebene feltne sem mogu popravljat veckrat zaradi lukenj na cesti, pa guma niti niso bile tak cenovni problem.
Je pa res da je 17" napram 20" balon da glava pece. Se prilagodis...cenej gres ces, ne placujes popravljanja platisc, pa se bolj ez furas...izgled avta je pa zgolj za tiste od dol