Forum » Pomoč in nasveti » Težave z thunderbird-om..
Težave z thunderbird-om..
vratar ::
Ko dobim sporočilo se ga ne da sploh prebrati, zaradi čudnih črk, kaj bi to lahko bilo? kako se spremeni pisavo, probal sem že na vse načine, pa ne gre...
vratar ::
To se dogaja pri vseh sporočilih, ko pa odprem beležnico in skopiram sporočilo v beležnico, se pa vidi normalno...
R33D3M33R ::
Mogoče si kaj zabrkljal v nastavitvah.
Pojdi v Orodja (Tools) -> Možnosti (Options) -> Prikaz (View najverjetneje) -> Pisave (Fonts). Tam imaš nabori znakov (character set). Počisti obe kljukici (če kaka tam je) in nastavi za izhodno pošto Srednjeevropsko (ISO-8859-2) za dohodno pa Srednjeevropsko (Windows-1250). Če imaš angleško verzijo je to Central European.
P.S: nimam angleške verzije zato niti ne vem, če sem pravilno prevedel.
Pojdi v Orodja (Tools) -> Možnosti (Options) -> Prikaz (View najverjetneje) -> Pisave (Fonts). Tam imaš nabori znakov (character set). Počisti obe kljukici (če kaka tam je) in nastavi za izhodno pošto Srednjeevropsko (ISO-8859-2) za dohodno pa Srednjeevropsko (Windows-1250). Če imaš angleško verzijo je to Central European.
P.S: nimam angleške verzije zato niti ne vem, če sem pravilno prevedel.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izsiljevalski napad na nezaščitene repozitorije GitOddelek: Novice / Varnost | 4206 (3409) | jype |
» | Windows mailOddelek: Programska oprema | 2763 (2316) | Ericssony |
» | Zakaj mi ne delajo sumniki?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3037 (2811) | shadeX |
» | šumnikiOddelek: Izdelava spletišč | 2982 (2486) | jerneju |
» | Google bo ponudil GmailOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5091 (5091) | KoMar- |