Forum » Omrežja in internet » Wireless mreza
Wireless mreza
gobar ::
Zanima me za kaksno idejo, nasvet, kako bi nabolje izpeljal wirlles povezavo v hisi ki ima 250m^2 (eno nadstropje), skupaj ima 3 nadstropja, stene in strop pa imajo debelino okoli pol metra(teh sten je kar nekaj). Kako bi bilo najbolje, in katerega proizvajalca mi svtujete. HVALA
Spajky ::
huda bo (debeli zidovi in armirane plošče med nadstropji); razmišljaj o vleki FTP kablov, žična mreža, pol pa če glih kje rabiš za kaki laptop en poceni wifi ruterček ali AP ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Yacksy ::
Varijanta, ki je za razmislit he tudi WDS Bridge povezava. Tukaj lahko uporabiš 2 ali več brezžičnih usmerjevalnikov.
Tukaj imaš povezavo med usmerjevalniki urejeno povsem brezžično. Samo en usmerjevalnik je priklopljen na linijo, vsi ostali, med katerimi je postavljen WDS Bridge dostopajo na internet preko Wireless omrežja. MIslim, da je članek dovolj razumljivo napisan, da boš razumel za kaj se gre.
Je pa seveda rešitev odvisna od števila uporabnikov ...
Tukaj imaš povezavo med usmerjevalniki urejeno povsem brezžično. Samo en usmerjevalnik je priklopljen na linijo, vsi ostali, med katerimi je postavljen WDS Bridge dostopajo na internet preko Wireless omrežja. MIslim, da je članek dovolj razumljivo napisan, da boš razumel za kaj se gre.
Je pa seveda rešitev odvisna od števila uporabnikov ...
Shit happens
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bridge modeOddelek: Pomoč in nasveti | 3954 (2984) | imagodei |
» | Ojačanje signala in povezava dveh hiš wifiOddelek: Omrežja in internet | 3609 (3064) | N4m31355 |
» | Ima kdo podoben WLAN-ojačevalnikOddelek: Strojna oprema | 7124 (5912) | lord111 |
» | Izbor za WDS bridge modeOddelek: Kaj kupiti | 1603 (1451) | Panter83 |
» | brezžična povezava dveh routerjevOddelek: Omrežja in internet | 4330 (4196) | Yacksy |