» »

Odjava za eč-pošto

Odjava za eč-pošto

WinsuckeR ::

Torej, dobil sem nalogo da naredim konf ali povezavo, pri kateri bo ob pritisku nanj poslano e-sporoilo pošiljatelju (seveda-iz emaila prejemnika). Le to se najbi zgodilo brez kakšnega odpiranja oken.

Torej, kakšna ideja? Ker se mi niti ne sanja kako bi to izvedel.

Pa e-zahvala vsem, ki boste odgovorili :D

Tody ::

PHP je tvoj prijatelj ;)

WebDeveloper.com - [RESOLVED How to send email with PHP?]

Ne, ne ne ne...

Baje je prišel ven nov zakon in morajo vsi reklamni emaili imeti možnost odjave. No-narediti moram to odjavo. Se pravi en knof, ki bo poslal na email pošiljatelja obrazc al pa samo email z naslovom "odjava".

Primer:

SPAMER(spamer@spamer.si) pošlje Fickotu na naslov ficko@radma.si super duper ponudbo.
Ponudbe gredo Fickotu na k** in popeni zato pritisne gumb ali link in nemudoma SPAMER dobi iz ficko@radma.si na svoj mail, email s naslovom "odjava:.

To je vse kar potrebujem. (Zakaj se mi zdi da sem stvar se bolj zakompliceral:?)

Zgodovina sprememb…

b ::

a za mailto: url-je pa se nisi slisal? Menda to isces, ce prav razumem...

Sem..samo potem se ti verjetno odpre okno..ne sme bit oken.

b ::

Iz HTML maila naceloma lahko naredis HTTP request s klikom... pol pa na serverju nekaj naredis s tem... Iz plaintext maila pac ne.

Nebi blo lazje kot postavljanje nekega sistema na server in ukvarjanja z nadaljnimi napakami ce bi imel preprosto, html ali java kodo kot je malto samo da nebi odprla okna ampak bi direktno poslala stvar..?:|

Hja..sedaj je prislo do tega, da potrebujem nek sistem v katerem bom lahko imel bazo emailov, ter se bo preko njega dalo masovno posilajti sporocila. Prav tako se bi lahko potem clani liste odjavili.

Kaksno priporocilo? Seveda zastonsko.

Tody ::

čaki zdej 3x vdihni in se spomni kaj bi rad imel oz kaj zakurca ste zdej mel prek outlooka pošiljal ? Če je tako maš lahko samo besedilo na koncu če ne želite prejemati teh sporočil potem odgovorite na ta mail...

Drugače pa imaš lahko tole phplist.com : Homepage : home

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mejli, spam,... od kje email

Oddelek: Loža
4712195 (8651) japol
»

Lažje odjavljanje od reklam v Gmailu

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
157954 (5523) Afo