Forum » Izdelava spletišč » Odjava za eč-pošto
Odjava za eč-pošto
WinsuckeR ::
Torej, dobil sem nalogo da naredim konf ali povezavo, pri kateri bo ob pritisku nanj poslano e-sporoilo pošiljatelju (seveda-iz emaila prejemnika). Le to se najbi zgodilo brez kakšnega odpiranja oken.
Torej, kakšna ideja? Ker se mi niti ne sanja kako bi to izvedel.
Pa e-zahvala vsem, ki boste odgovorili
Torej, kakšna ideja? Ker se mi niti ne sanja kako bi to izvedel.
Pa e-zahvala vsem, ki boste odgovorili
Ne, ne ne ne...
Baje je prišel ven nov zakon in morajo vsi reklamni emaili imeti možnost odjave. No-narediti moram to odjavo. Se pravi en knof, ki bo poslal na email pošiljatelja obrazc al pa samo email z naslovom "odjava".
Primer:
SPAMER(spamer@spamer.si) pošlje Fickotu na naslov ficko@radma.si super duper ponudbo.
Ponudbe gredo Fickotu na k** in popeni zato pritisne gumb ali link in nemudoma SPAMER dobi iz ficko@radma.si na svoj mail, email s naslovom "odjava:.
To je vse kar potrebujem. (Zakaj se mi zdi da sem stvar se bolj zakompliceral:?)
Baje je prišel ven nov zakon in morajo vsi reklamni emaili imeti možnost odjave. No-narediti moram to odjavo. Se pravi en knof, ki bo poslal na email pošiljatelja obrazc al pa samo email z naslovom "odjava".
Primer:
SPAMER(spamer@spamer.si) pošlje Fickotu na naslov ficko@radma.si super duper ponudbo.
Ponudbe gredo Fickotu na k** in popeni zato pritisne gumb ali link in nemudoma SPAMER dobi iz ficko@radma.si na svoj mail, email s naslovom "odjava:.
To je vse kar potrebujem. (Zakaj se mi zdi da sem stvar se bolj zakompliceral:?)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: WinsuckeR ()
b ::
Iz HTML maila naceloma lahko naredis HTTP request s klikom... pol pa na serverju nekaj naredis s tem... Iz plaintext maila pac ne.
Nebi blo lazje kot postavljanje nekega sistema na server in ukvarjanja z nadaljnimi napakami ce bi imel preprosto, html ali java kodo kot je malto samo da nebi odprla okna ampak bi direktno poslala stvar..?
Hja..sedaj je prislo do tega, da potrebujem nek sistem v katerem bom lahko imel bazo emailov, ter se bo preko njega dalo masovno posilajti sporocila. Prav tako se bi lahko potem clani liste odjavili.
Kaksno priporocilo? Seveda zastonsko.
Kaksno priporocilo? Seveda zastonsko.
Tody ::
čaki zdej 3x vdihni in se spomni kaj bi rad imel oz kaj zakurca ste zdej mel prek outlooka pošiljal ? Če je tako maš lahko samo besedilo na koncu če ne želite prejemati teh sporočil potem odgovorite na ta mail...
Drugače pa imaš lahko tole phplist.com : Homepage : home
Drugače pa imaš lahko tole phplist.com : Homepage : home
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mejli, spam,... od kje emailOddelek: Loža | 12195 (8651) | japol |
» | Lažje odjavljanje od reklam v GmailuOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7954 (5523) | Afo |
» | upor slovenskim spamerjemOddelek: Omrežja in internet | 6170 (4898) | BlueRunner |
» | Siol - Email - NavlakaOddelek: Omrežja in internet | 2378 (1959) | Sunna |