Forum » Pomoč in nasveti » "estimated battery time" problem
"estimated battery time" problem
Mr_Globus ::
V petek sem končno dobil prenosnik iz nemčije. Gre za toshiba sattelite pro m70. Uspelo mi je zbrskat vse nujne driverje (btw driverji so porazno urejeni na njihovi strani )
Problem je, da mi pri bateriji ne napiše koliko časa naj bi še delovala ampak samo procente. Je kje kakšen trik?
Pa še neki - dolpotegnu sem NHC, pa ni ACPIja za ta prenosnik. Ga ima mogoče gdo?
Problem je, da mi pri bateriji ne napiše koliko časa naj bi še delovala ampak samo procente. Je kje kakšen trik?
Pa še neki - dolpotegnu sem NHC, pa ni ACPIja za ta prenosnik. Ga ima mogoče gdo?
Damjan Jagar ::
Čisto možno, da ti prikazuje samo procente. Obstaja pa programska oprema, ki ti poračuna čas. Uporabi iskanje, ker smo v programski opremi imeli temo, ki se nanaša prav na uporabne programe za prenosnike.
http://jagar.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Pavilion notebook se pregreva ?Oddelek: Strojna oprema | 2341 (2187) | klemennn000 |
» | med igranjem CPU na 100% - kako znižati uporabo?Oddelek: Igre | 2431 (2268) | ant |
» | Laptopu občasno pada frekvenca procesorja ... (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5959 (4685) | venetu |
» | Imam prenosnika. Kaj pa zdaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2238 (1685) | p4 |
» | Toshiba Satellite Pro M70 Mnenje?Oddelek: Kaj kupiti | 1188 (1119) | Mr_Globus |