» »

Najugodnejša spletna trgovina

Najugodnejša spletna trgovina

alessliber ::

Med iskanjem MP3 predvajalnika po ameriških spletnih trgovinah sem naletel na stran, ki bo po vsej verjetnosti zanimala tudi vas.
Na strani je možno najti vse mogoče elektronskih naprav po neverjetno ugodnih cenah. Poleg zelo širokega izbora proizvajalcev in njihovih artiklov imate možnost predlagati artikel, ki ga še ne ponujajo. Oni ga poiščejo in vam ga prodajo zelo ugodno. Registracija je enostavna, plačate pa lahko preko Western Uniona ali direktno na tekoči račun (navodila dobite na email). Poštnino krijejo oni na DHL in FedEx ki pa dostavijo tudi na drug naslov, vam pa pošljejo račun.
Gre za spletno trgovino http://www.bestbuyhot.com
Glej in se čudi!
Uživajte v šopingu 8-O

bond007 ::

Ne nasedaj takim bedarijam. Cene so prenizke, hkrati pa če napišeš ime strani v google in scam zraven ti je vse jasno. Potem vidiš, da je bila stran registirana 2 meseca nazaj in da sprejema samo ali direktna nakazila ali nakazila preko Western Union, kar je že zelo sumljivo. Namreč v zadnjem času se pojavlja dosti strani z prevarami preko Western uniona...

Gogo ::

Ja, ja.:\

+ carina = cena doma ali drazje
Gigabyte Aorus B550 Elite|Ryzen 3 3100|GeForce GT 1030|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|

bond007 ::

+ na strani ni nobenega certifikata/potrdila, ki ti pove, da je strani mogoče zaupati... Samo upam, da nisi že kaj naročil

MarkV ::

LoL. Samo FedEx poštnina iz US do SLO je 50$ (za pakete DO 5kg). Vem ker sem ravno pred kratkim naročeval. Da bi krili oni tak strošek? :D BS.

BlaY0 ::

Stvar je taka, da v nobeni ameriški spletni štacuni ni upoštevan davek, ker imajo v USA tako urejeno, da se davek plača zvezni državi v katero prodano zadevo pošljejo. Ker imajo zvezne države različne davke, je to edino smiselno. Če pošiljajo v tujino, potem je pa postopek itak znan... država v katero je bila zadeva uvožena najmanj kar lahko naredi je to, da pobere davek, lahko pa zadevo tudi carini... torej prištej najmanj 20%, še kakšnega prešerna za carino ter dolgo čakanje na pošiljko (vse se ustavi na carini) . Kaj se carini in česa ne si lahko pogledaš na straneh naše carinske uprave.

EU ima urejeno drugače in sicer se davek plača državi iz katere je pravna oseba, ki zadevo prodaja, torej imaš v vsakem momentu na voljo končno ceno izdelka (brez ali z stroški dostave se razume).


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AdSense plačilo preko Western Union-a v Sloveniji?

Oddelek: Loža
101984 (1663) [D]emon
»

pošiljanje pošte iz kitajske v slovenijo (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5219763 (13767) ender
»

iPad 2 64GB WiFi + 3G

Oddelek: Pomoč in nasveti
152456 (1833) Goran's Blog
»

iPhone iz bolhe

Oddelek: Mobilne tehnologije
213185 (2527) Magician
»

Nakup iPhona iz tujine-rabim vaše mnenje :)

Oddelek: Loža
72920 (2741) Thagirion

Več podobnih tem