» »

čudna težava

čudna težava

creative ::

LP imam težavo pri kateri je tako, dobil sem ide disk kateri mi pa na enem kompi dela na drugem pa ne oz na drugem pokaže namizje pol pa zašteka vse skupaj. na tem disku je le windows in nič drugega, to se zgodi tudi če uporabim kak drug disk. pred tem sem imel sata disk ki pa je šel rakom žvižgat. ide kabel je vredu, prav tako mi disk zazna. poizkusil sem na novo inštalirat windows ampak ne gre ko bi moralo pokazat zaslon za izbiro particij mi pred tem zablokira zadeva. prosim pomoč!!!

gkovac ::

Si preveril, da si disk pravilno priklopil? Master in Slave jumperji in tako naprej? Odklopi vse skupaj iz IDE kabla in nanj priklopi samo disk ter ga seveda prej nastavi na Master. To je ena od mogočih rešitev.. preveri in javi.
lp,

storil tako pa še vedno ne dela. vse skupaj deluje tak kot da bi disk delal kako minuto potem pa bi ga kao odklopil pa vse skupaj zmrzne...

zee ::

kak sistem imaš? lahko da je napajalnik prešvoh.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

windows xp je inštaliran, sam mi nič ne koristi tut če bi hotel na novo inštalirat kjub temu zmrzne. napajalnik ni prešvoh če je 550W.

osrdek ::

Sem imel podobno težavo. Ampak meni je računalnik zmrzoval že med samim zagonom. Tudi windowsov nisem mogel na novo inštalirat, ker mi je računalnik zmrznil.
Kriva je bila komponenta za katero sem najmanj mislil da je kriva, in sicer procesor.
Odkar sem zamenjal procesor stvar spet dela normalno.

hm morda je tut tu procesor sam skorajda nemogoče kr je zadeva prej delovala...kljub temu pa mi bo menjava matične plošče manjši strošek kot pa če menjam procesor... sicer nočem menjat ne ene pa ne druge stvari. am matična plošča pa je asus k8n socket 754 je možno da je to kakšna serijska napaka?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se resetira (forever)

Oddelek: Pomoč in nasveti
291918 (1402) GTX970
»

windowsi zmrzujejo!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
454113 (3485) bmatko
»