Forum » Operacijski sistemi » windows xp problem
windows xp problem
king22 ::
Pozdravljeni!
Imam en problem in sicer...Mogel sem formatirati disk z licenčnimi vindovsi xp professional. KO sem hotel na novo naložiti vidovse nisem našel original cd-ja ,zato sem uporabil windows xp pro sp2 corporated in mi napiše da je koda napačna. Probal sem tudi ostale verzije SP1 single user...V glavnem nevem več kje naj dobim pravi cd,ker vedno napiše da je napačna koda,čeprav so stari vindovsi normalno delali s to kodo?!
Kakšen cd moram dobiti???
Na nalepki piše : Windows Xp Professional 1-2CPU
OEM Prduct
In pa koda: xxxxx-xxxxx............
Upam da razumete moj problem.
Upam da ima kdo rešitev.
Hvala
Imam en problem in sicer...Mogel sem formatirati disk z licenčnimi vindovsi xp professional. KO sem hotel na novo naložiti vidovse nisem našel original cd-ja ,zato sem uporabil windows xp pro sp2 corporated in mi napiše da je koda napačna. Probal sem tudi ostale verzije SP1 single user...V glavnem nevem več kje naj dobim pravi cd,ker vedno napiše da je napačna koda,čeprav so stari vindovsi normalno delali s to kodo?!
Kakšen cd moram dobiti???
Na nalepki piše : Windows Xp Professional 1-2CPU
OEM Prduct
In pa koda: xxxxx-xxxxx............
Upam da razumete moj problem.
Upam da ima kdo rešitev.
Hvala
SLO-EZO ::
Pozdrav, ja ne vem točko kako misliš to ! Glej če maš doma windows xp, ponovno formatiraj disk in na novo naloži pa bo moralo delat (z licenčno kodo), drugače pa update ne bo več delal tako kot nekoč - v glavnem če ne dela pa na googlu najdi rešitev !
LP
LP
king22 ::
Zgleda koda paše samo z originalnim cd-jem,ker se probal že z 4-imi različnimi cd-ji in ne gre.Mi napiše da je napačna koda.
Ali moram imeti cd prav za OEM verzijo??
ToniT ::
Zgleda koda paše samo z originalnim cd-jem,ker se probal že z 4-imi različnimi cd-ji in ne gre.Mi napiše da je napačna koda.
Odgovor je DA!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nove PIN kode mobitel noče sprejetOddelek: Mobilne tehnologije | 2486 (1403) | zuz3k |
» | Napaka v računalniškem algoritmu investitorje stala 217 milijonov dolarjevOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4091 (3086) | darksamurai |
» | Aktivacija windows visteOddelek: Operacijski sistemi | 1703 (1465) | Cold1 |
» | Kako zamenjati CD KEY za Windows XP z legalnim??Oddelek: Operacijski sistemi | 4631 (4500) | zk_eu |
» | Microsoftova neumnost pri xp home editionOddelek: Operacijski sistemi | 2044 (1649) | jlpktnst |