Forum » Loža » Šole in linux sistemi
Šole in linux sistemi
SeTAr ::
G-man, če boš potreboval kakršokoli pomoč pri nameščanju/urejanju *buntuja mi pošlji zs da ti dam moj pravi mail ;).
Glede učitelja računalništva v Dekanih pa je (eden prvih) diplomant Koprske pedagoške fakultete ;)
Glede učitelja računalništva v Dekanih pa je (eden prvih) diplomant Koprske pedagoške fakultete ;)
MatejMatej ::
SeTAr, ampak na pedogoški koper so nameščeni Pingo Linux, ki dajejo zelo slabo reklamo Linuxu (muhasto (ne)delovanje diskenika, cd-roma, usbključev). Upam, da bodo zamenjani za Ubuntu, pa še kašen xgl zraven, pol pa bo.
G-man ::
Ajejajej, Pingo linux, saj sem se martral z njim najprej (predvsem z tistim bugom v inštalaciji, grozljiva popotnica novim študentom), ampak Ubuntu ima pač boljši community support.
SeTAr ::
Ja... pingo :( je tukaj ena fora, da je to kao official slovenski linux za uporabo v osnovnih šolah (pride prednaložen na računalnikih)
Z malo sreče bomo letos vseeno uštimali ubuntuja v računalnicah.
Z malo sreče bomo letos vseeno uštimali ubuntuja v računalnicah.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programiranje (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 23296 (18873) | def0r |
» | Odprta koda/šolstvo/mladostnikiOddelek: Loža | 4980 (4081) | Unknown_001 |
» | Računalniško izobraževanje v SlovenijiOddelek: Šola | 2110 (1902) | MisterR |
» | Gimnazija Bežigrad goes Microsoft (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 17006 (10899) | bluefish |