» »

Problem z Frontpage "marquee"

Problem z Frontpage "marquee"

Matjazzek ::

zdravo!

zanima me če mi lahko kdo pomaga...delam spletno stran in se zaj že 2 dneva zezam s totim marquee. želel bi vstaviti slike, ki bi tekle v nekem okviru ( tako kot na spletni strani ekonomske šole mb -- http://www.ekonomska-mb.org/ na desni zgoraj. kak naj spravim skupaj da mi bo prikazalo slike, sem mislil da mi bo uspelo in sem poskusil v navadni marquee v frontpage-u vstaviti to kodo:

< IMG SRC="C:\Documents and Settings\Matjaž\Desktop\...\marquee.jpg" HEIGHT=54 WIDTH=70>

navedel sem pot do datoteke, ki je pravilna in mi pravilno prikaže, kak pa npr. zapečem na cd in na kakršen koli način premaknem celotno mapo, mi prikaže samo križce. kakšna je pravilna koda za to? delam v html-ju...se da še kako drugače narediti takšno foto galerijo?

ps. kako pa se naredi to, da lahko narediš link na sliko v tej foto galeriji?

lepo prosim za pomoč:)

hvala vnaprej,

lp,matjaž

mte ::

Nikoli ne uporabljaj takih absolutnih poti, vedno relativne. Se pravi v osnovni mapi kjer imaš stran, narediš mapo recimo "slike", v htmlju se pa sklicuješ na src="slike/marquee/12.jpg" oz. kot pač postaviš zadeve.
Če smem še pripomniti nekaj - marquee ni del standarnega html-ja tako da premisli, lahko se zgodi da boš imel veliko problemov z različnimi brskalniki.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mte ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Photoshop

Oddelek: Programska oprema
252179 (1397) donski
»

Oceni stran

Oddelek: Izdelava spletišč