Forum » Hlajenje in modifikacije » ZALMAN CNPS6000-CU + ABIT KT7A RAID--- a je dot placa?
ZALMAN CNPS6000-CU + ABIT KT7A RAID--- a je dot placa?
3LeR. ::
mam kt7a pa bi rad zadevo mal stišal ker mi vulcano že najeda in sem mislu de bi kupu ZALMAN CNPS6000-CU. Zdej me pa skrbi če ga bom gor spravu. abitka ma socket obrnjen pokonci in pol ne vem če bo na vrhu dovolj prostora... ohišje je pa bolj majhno. a je že kdo to probal? al pa če se mogoče da cooler kako drugače pritrdit?
tnx
tnx
ChiefThunder ::
ja, majhno ohišje bi znalo bit res problem, saj napajlc ovira hladilna rebra. če maš midi ohišje, bi načeloma moralo it. mene je mal zajebavalo pritrjevanje manjšega brata 3100 v midi macaseja, sam je šlo. pa še distančnik kupi, ker 6000 presega sprejemljivo maso, da ti ne bo jedro počilo (če maš amd proc)...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
3LeR. ::
tnx sam sej če pa slučajno ne bo dost placa pa loh tud rebra mal zakrivim .. sam v vsakem primeru bo gužva
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hladnilnik za navitega Bartona na Abit NF7-SOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2320 (1595) | Grimlord |
» | katero ohisjeOddelek: Kaj kupiti | 1012 (908) | MrX |
» | kako se vam zdi moje ohisje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1505 (963) | Xplicit |
» | XP1700+ na 58° verjetn ni normaln ha?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2450 (1473) | Markoff |
» | napajalnik s tihim ventilatorjemOddelek: Strojna oprema | 1262 (1038) | Kaiser |