Forum » Pomoč in nasveti » v WORDU vidim slike naprinta jih pa ne!
v WORDU vidim slike naprinta jih pa ne!
maticm ::
v WORDU vidim slike naprinta jih pa ne oziroma naredi samo kvadratek na vrhu!
Kaj lahko storim?
LP
Kaj lahko storim?
LP
Vajenc ::
Morda bo pomagalo, če ponovno namestiš driverje za tiskalnik, ali pa celo probaš druge (npr. namesto za xp, daš za 2000).
maticm ::
To se mi dogaja v firmi:
Probal sem na dva različna tiskalnika in na obeh isto:
-inštaliran OFFICE 2003 na server 2003
Je preveč nov fajl?
Probal sem na dva različna tiskalnika in na obeh isto:
-inštaliran OFFICE 2003 na server 2003
Je preveč nov fajl?
Vajenc ::
Pa si pogledal driverje? (start,settings,cont.panel,printers,desni klik na printer, properties,sharing,additional drivers)
nodrim ::
poglej še v Orodja->Možnosti na kartico Tiskanje ...
nekje na sredini pogovornega okna so potrditvena polja za razne predmete, ki jih želiš natisniti in imaš tudi izbiro za "risane predmete" in ostalo .. pa poglej, če ti manjka kakšna kljukica ...
nekje na sredini pogovornega okna so potrditvena polja za razne predmete, ki jih želiš natisniti in imaš tudi izbiro za "risane predmete" in ostalo .. pa poglej, če ti manjka kakšna kljukica ...
potem pa še malo poišči, če je še kje kakšna možnost za kao tiskanje samo "preview" pri slikah .. mogoče je globalna ali pa za vsako posamezno sliko ...
hmm .. pa še ena možnost je .. kvadratek je ponavadi, če imaš sliko samo linkano v dokument in v samem dokumentu je lahko samo preview slike, ko pa hoče pri tiskanju vzeti pravo sliko za tisk in če je ne najde mogoče izpiše samo placeholder kvadratek ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem s tiskalnikom samsung scx-4521fOddelek: Strojna oprema | 2394 (299) | zvonko |
» | Tiskalnik HP P2015Oddelek: Strojna oprema | 674 (440) | freesty |
» | Barvni tiskalnik do 500€Oddelek: Kaj kupiti | 3356 (3000) | psyke |
» | Kateri hisni tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 4369 (3930) | fosil |
» | Printer rabi 100 let, da stvar naprintaOddelek: Pomoč in nasveti | 1409 (1190) | Matthew |