» »

Street Legal Racing: Redline

Street Legal Racing: Redline

Fatboyslim ::

Je igral kdo? Po moje ima igra najboljšo igralnost od vseh car-tuning-racing iger. Problem te igre je le, da ni bila spromovirana tako kot bi morala biti, ter da je nekoliko hroščata (baje so zunaj že fixi)

Če kdo igre ne pozna naj si prebere reviewe oz. si ogleda te filmčke na youtube.
V glavnem je igra podobna NFSU, vendar se razlikuje po nekaj ključnih stvareh:
1. Avto se lahko poškoduje- in to vsak del avta do te mere da ni več vozen, zato je pri vožnji potrebno veliko bolj paziti kot pri podobnih arkadah
2. V trgovini so na voljo vsi artikli - tako kot to mora biti. Sovražim NFS zato ker jo moraš nonstop čakati kaj se bo odkleniko
3. Ni bednih challengov - v igri je policija, in dobiš nekaj respekt točk če ji zbežiš, ni ti pa potrebno bežati policiji nad 15 min. se zaletavati v njo itd :\

5.Garaža- verjetno najboljši del te igre. V trgovini lahko kupiš katerikoli item in ga vgradiš v avto ročno- če le paše notri. Npr lahko si sestaviš svojo mašino from sctrach, se pravi da kupiš sestavne dele mašine (cilindre, bate, sklopko...)kateri so navoljo vsak v nekaj različicah, jo sestaviš (če ti seveda uspe) in vgradiš v npr. Golfa >:D Tako je z vsemi deli avta tudi z gumami, notranjostjo, barvami in bodykiti - ki jih lahko sam prebarvaš ročno z sprejem.
Po vsaki dirki se pa ti deli obrabijo, glede na to kako si vozil

Mislim da vsem NFS in podobnim špilom manjka ta realnost, ta občutek ko sestaviš nekaj za kar si porabil ure in ure v garaži in potem tekmuješ z njim, zraven pa paziš da ne odlomiš drago plačanega spoilera oz. ne zližeš preveč 21" gum, ko izklopiš traction control >:D

Res bi rad videl da bi izšlo nadaljevanje te odlične igre, ker bi IMHO pojedla konkurenco. Zanima me pa tudi vaše mnenje o tej igri oz. kako jo postavljate proti konkurenci

Klemzz ::

jst sm to svoj cajt igrau :D nism igrau bolše kar se tiče pedenanja automobila je pa res da grafika ni nevem kaj pa bugou je tok da res ni, loh bi nardil kako novejšo verzijo :))

BladE_ ::

Morm probat!
Akcija - Reakcija

J.F.K. ::

Sem malo preigral in je bila kul zadeva razen grafike, ki že takrat ni bila na nivoju. Realizem poškodb je pa še vedno impresiven (sem ugotovil takoj, ko sem prvič ovinek sekal čez pločnik :)).

denisxt ::

se ne splača dol potegnt.ka šele kupt|O |O |O

Fatboyslim ::

Naj opomnim da zunaj so fixi in patchi ki naj bi popravili buge. Ne pozabite tudi da je igra stara 2-3 leta in ko sem jo igral na starem kompu mi je ZELO brejkala. Me prav zanima kako lepo bo jutri letela :)

Pa omembe vredna je tudi glasba v igrici, ki je narejena posebej za igro in res trga; neke vrste electro-DNB je 8-)

Prime ::

Pred nekaj časa sem igral demo. Vendar sem pozabil ime igre. V delavnico si dobil avto in si ga moral v 7 dneh zrihtat. Staro "kripo" si moral raztavit, kupit nove dele in naredit super avto.
Kar mi je bilo super je bilo to, da si lahko dejasko "švasal" brusil, rezal.... vse.... Ve kdo, katero igro mislim?

mogoče monster garage?

Prime ::

Ja, to je to. :D :D :D

sicr off topic ampak ta špil je pošten :D dejansko loh delaš kar čš pa še kak dnar pod armaturko najdeš >:D

Rotaidal ::

"Naj opomnim da zunaj so fixi in patchi ki naj bi popravili buge. Ne pozabite tudi da je igra stara 2-3 leta in ko sem jo igral na starem kompu mi je ZELO brejkala. Me prav zanima kako lepo bo jutri letela :)"

Kam pa posnameš patche??? oz, v katero mapo moram inštalirat patche?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Rotaidal ()

'FireSTORM' ::

vsem igralcem te igre svetujem obisk teh strani:

http://www.gom-team.com/index.php?c=Art...
stran je trenutno offline, je pa zelo dobra
http://www.ger-tech.net/index.php

addoni, popravki, in neuraden 2.3.0 patch
Those penguins.... They sure aint normal....

Zgodovina sprememb…

zakon...sm dau gor 2.2.1 patch in zadeva dela bolš :D se grem zdej naprej zaletavat >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Klemzz ()

Rotaidal ::

"zakon...sm dau gor 2.2.1 patch in zadeva dela bolš :D se grem zdej naprej zaletavat"

Kam si jih posnel???

am sej je setup, tam pač nastauš pot do .exe fajla in pol ti use sam dela :))

[dodau]: pa save fajle od v1.0 ne morš uporablat u v2.2.1 ;(( usaj men ni uspel

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Klemzz ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SSD in HDD disk

Oddelek: Pomoč in nasveti
101449 (1107) rogerg
»

Samsung galaxy s (strani: 1 2 3 432 33 34 35 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
1747335776 (82286) 21kiss
»

utorrent

Oddelek: Programska oprema
324270 (2967) Gregex
»

uTorrent namešča program za rudarjenje kriptovalut (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Kriptovalute
11648515 (35473) polpo
»

Samsung galaxy S firmware upgrade with Kies

Oddelek: Pomoč in nasveti
102430 (2264) integral15

Več podobnih tem