Forum » Pomoč in nasveti » Fax
Fax
berushek ::
Pozdravljeni!
A mi zna kdo povedati, kaj naj naredim. Rad bi imel fax, nimam pa klasične telefonske linije (T2). Ali lahko priklopim fax preko računalnika oz.kakšen fax naj kupim in kam oz.kako ga naj priklopim? A se komu kaj sanja?
Hvala za kakršenkoli odgovor.
Pozdravljeni!
A mi zna kdo povedati, kaj naj naredim. Rad bi imel fax, nimam pa klasične telefonske linije (T2). Ali lahko priklopim fax preko računalnika oz.kakšen fax naj kupim in kam oz.kako ga naj priklopim? A se komu kaj sanja?
Pozdravljeni!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Otkazala ZVOČNA kartica - SPDIF deluje ampak kako naj ga priklopimOddelek: Pomoč in nasveti | 911 (834) | Machete |
» | Kako na android sistemu postaviti SIP/VoIP preko katerega kličem SLO številke ko semOddelek: Omrežja in internet | 2974 (2809) | Pesimist |
» | Internet preko stare telefonske linijeOddelek: Omrežja in internet | 4741 (3981) | Duhec |
» | Ob sestavitvi komponent PC ne zalaufa pravilnoOddelek: Strojna oprema | 1893 (1470) | jest10 |
» | moja konfiguracijaOddelek: Pomoč in nasveti | 824 (664) | tha_man |