Forum » Operacijski sistemi » [ Windows ] Po premiku datoteke dostop zavrnjen
[ Windows ] Po premiku datoteke dostop zavrnjen
DonPierre ::
Torej problem je sledeč. Prekopiral sem datoteko v nadrejeno mapo (original se ni ohranil) in od takrat naprej je dostop v to mapo zavrnjen, oz. je kao v uporabi (to izpljunejo vinsi) ampak dejansko ni. Vsebina mape pomojem ni pomembna, ni pa tajna - gre za backup spletne strani. Pa tudi zbrisati jo ni mogoče z običajnimi pristopi. Aja, če slučajno vpliva kaj - sistem je biv formatiran, ta mapa je bila na disku d:, ki je particija za šaro na mašini, c: pa je za sistem (formatiran).
Konstruktivni predlogi dobrodošli.
Lp
Konstruktivni predlogi dobrodošli.
Lp
- spremenil: BigWhale ()
Jan987 ::
Mislim da v formatiranju ni problema. Poskusi mapo skopirat nazaj tam kjer je bila prej in jo poiskusi opdreti tam.
DonPierre ::
Se ne da nikamor premaknit, ker stalno nabija da je dostop zavrnjen, oz. je datoteka zaščitena pred pisanjem ali pa je uporabi.
dolenska ::
preko task comanderja končaj proces explorer.exe.
potem v task comanderju gres na zavihek file->new task (run)-> kliknes browse gres v tisto mapo katero hocs zbrisat ter jo probaj zbrisat. pa prej končaj vse procese, ki niso nujno potrebni
potem v task comanderju gres na zavihek file->new task (run)-> kliknes browse gres v tisto mapo katero hocs zbrisat ter jo probaj zbrisat. pa prej končaj vse procese, ki niso nujno potrebni
glinik ::
Jaz sem imel naslednji problem:
Pač enega fajla nisem mogel zbrisati, kaj zdaj to si mislim??? No, finta je bila v tem, da sem moral počakat nek čas (označen fajl), da je Windows fajl "zajel" ali kakorkoli že. Res čudno to ...?
Lp
Pač enega fajla nisem mogel zbrisati, kaj zdaj to si mislim??? No, finta je bila v tem, da sem moral počakat nek čas (označen fajl), da je Windows fajl "zajel" ali kakorkoli že. Res čudno to ...?
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
sinko999 ::
Problem je v pravicah prevzami owneship pa bo mogoče potem delalo, drugače pa disk je v redu ker to tudi javlja če je kakšen bad sektor na njemu.
LP
LP
Ni? ni ve?no !
Tear_DR0P ::
na tule sem opisal postopek, sej vem da se hvalim, sam se pol boljš počutim :)
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadležna bližnjica na ključkuOddelek: Pomoč in nasveti | 2039 (1862) | AC_DC |
» | Skritpta delte filesOddelek: Programiranje | 1096 (882) | Roadkill |
» | robocopyOddelek: Programska oprema | 2957 (2396) | driver_x |
» | ne morem izbrisati datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 8819 (7933) | Yossarian |
» | Ne da se zbrisat filmaOddelek: Pomoč in nasveti | 1490 (1277) | andper |