Forum » Kaj kupiti » Slušalke za Skype in poslušanje glasbe?!
Slušalke za Skype in poslušanje glasbe?!
promocija ::
Pozdrav!
Ker se dost pogovarjam preko Skypea in večinoma glasbo poslušam preko slušalk sem le teh že uničil precej. In ker imam dovolj teh čigumi slušalk za jurja, me zanima, katere priporočate? Recimo da denar ni preveč pomemben, vse kar je važno je, da so trpežne, ter da predvsem zdržijo vsaj kako leto. Ne želim dat 30k zanje potem jih bom pa lahko stran vrgel po mesecu uporabe!
P.S. Pozna kdo kakšen stoječi mikrofon, ki ima res dober zvok in predvsem dovolj glasen? Do sedaj so se vsi kolegi pritoževali, da se slabo sliši na "ločenem" mikrofonu. ;)
Hvala in LP
Ker se dost pogovarjam preko Skypea in večinoma glasbo poslušam preko slušalk sem le teh že uničil precej. In ker imam dovolj teh čigumi slušalk za jurja, me zanima, katere priporočate? Recimo da denar ni preveč pomemben, vse kar je važno je, da so trpežne, ter da predvsem zdržijo vsaj kako leto. Ne želim dat 30k zanje potem jih bom pa lahko stran vrgel po mesecu uporabe!
P.S. Pozna kdo kakšen stoječi mikrofon, ki ima res dober zvok in predvsem dovolj glasen? Do sedaj so se vsi kolegi pritoževali, da se slabo sliši na "ločenem" mikrofonu. ;)
Hvala in LP
ni podpisa
#000000 ::
Za slušalke ne vem jest mam ene cheap za jurja al dva, in res je da v takih jajčkih mikrofon ne dela ok. samo namesto mikrofona uporabljam logitech web kamero, ki ima tako močen/občutljiv mic. da se (ob nagnjenem oknu) sliš tud če se kdo na cest pogovarja (cca 10-15 metrov od bajte) Dobra zadeva, web kamere ne uporabljam je pa zato zelo dober mikrofon LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gruzija hekerja napadla nazajOddelek: Novice / Varnost | 10774 (7754) | Jst |
» | Nakup prenosnika do 800€Oddelek: Kaj kupiti | 3505 (3017) | miller31 |
» | Katero Web kamero kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2415 (2227) | Tomson |
» | Klepetajte preko interneta bolj kvalitetno kot preko telefona! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8743 (5294) | Gandalfar |
» | Web kameraOddelek: Zvok in slika | 2414 (2049) | CaqKa |