Forum » Zvok in slika » TV TUNER - zvok
TV TUNER - zvok
klemzi911 ::
Živjo!
jest mam tv tuner v računalniku, in imam tudi program, za gedat televizijo preko TV tunerja (program je bil priložen na CDju od grafične kartice ATI)
In ko sem vklopil kabelsko v računalink, sem lahko gledal televizijo (slika sicer ni bila najbolša, ampak se je dal gledat.), AMPAK, NI PA BILO ZVOKA. Gledal sem pod nastavitve, in nikjer nisem našel, kje bi se dalo to naštimat. A MOGOČE KDO VE, KJE BI LAHKO ZRIHTOV ZVOK ZA TELEVIZIJO?
P.S. muska mi dela na računalniku, tko da predvidevam, da se mora nekje znotraj programa to naštimat, sam nevem kje.
jest mam tv tuner v računalniku, in imam tudi program, za gedat televizijo preko TV tunerja (program je bil priložen na CDju od grafične kartice ATI)
In ko sem vklopil kabelsko v računalink, sem lahko gledal televizijo (slika sicer ni bila najbolša, ampak se je dal gledat.), AMPAK, NI PA BILO ZVOKA. Gledal sem pod nastavitve, in nikjer nisem našel, kje bi se dalo to naštimat. A MOGOČE KDO VE, KJE BI LAHKO ZRIHTOV ZVOK ZA TELEVIZIJO?
P.S. muska mi dela na računalniku, tko da predvidevam, da se mora nekje znotraj programa to naštimat, sam nevem kje.
Gwanaroth ::
Zraven tunerja si dobil tudi kratek kabel, s katerim povežeš avdio izhod na tunerju ter line-in na tvoji zvočni kartici.
Lights often keep secret hypnosis..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV tuner za PC z DVB-C z digitalnem pretvornikom !?Oddelek: Kaj kupiti | 11344 (6923) | laguna1 |
» | Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25358 (16046) | OK.d |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10214 (8023) | edublin |
» | Tv tuner - snemanjeOddelek: Zvok in slika | 1098 (779) | SasoS |
» | kabelski radijo na tv fm tunerjuOddelek: Pomoč in nasveti | 2721 (2452) | stara mama |