Forum » Elektrotehnika in elektronika » Vsi iz Vegove pozor !!
Vsi iz Vegove pozor !!
purki ::
En lep poletni pozdrav!
Apeliram na vse bivše obiskovalce SŠER smer elektronik da mi pomagajo iskati literaturo za polnilec akumulatorja ki smo ga delali pri praksi davnega leta '99 pri g. Pipanu. Problem je v tem ker hočem ta polnilec sedaj uporabiti kot seminar na faxu, pa med zaprašenimi zvezki ne najdem nobene dokumentacije o tem. Fora tega polnilca je bila da je polnil po neki U-I karakteristiki. Na platki manjkata še dva izhodna pnp tranzistorja v darlington vezavi. Spomnim se bežno da smo se morali takrat pri praksi odločiti ali boš delal usmernik ali polnilec ... Potem smo dobili fotokopije članka od polnilca in začeli z delom. Sedaj ne najdem nič !
Lepo prosim vse ki kar koli veste da pomagate. Če kdo ve naslov članka in revije bi že ogromno pomagal.
http://www.moj-album.com/uredi/purki/4613525/
Apeliram na vse bivše obiskovalce SŠER smer elektronik da mi pomagajo iskati literaturo za polnilec akumulatorja ki smo ga delali pri praksi davnega leta '99 pri g. Pipanu. Problem je v tem ker hočem ta polnilec sedaj uporabiti kot seminar na faxu, pa med zaprašenimi zvezki ne najdem nobene dokumentacije o tem. Fora tega polnilca je bila da je polnil po neki U-I karakteristiki. Na platki manjkata še dva izhodna pnp tranzistorja v darlington vezavi. Spomnim se bežno da smo se morali takrat pri praksi odločiti ali boš delal usmernik ali polnilec ... Potem smo dobili fotokopije članka od polnilca in začeli z delom. Sedaj ne najdem nič !
Lepo prosim vse ki kar koli veste da pomagate. Če kdo ve naslov članka in revije bi že ogromno pomagal.
http://www.moj-album.com/uredi/purki/4613525/
- spremenilo: purki ()
BluPhenix ::
Hm, predvidevam, da gre za seminarsko pri Topiču. Glede na to, da je ta predmet v čertem letniku in da tratira točno to snov, bi moral zadevo backengeneerat brez problema, torej analizirati delovanje. Si poizkusil kaj v tej smeri? Ker pti topiču je dobro da veš zakaj je tam določena komponenta, ker ga bo zanimalo in če ne boš dal primernega odgovora, bo začel malo vrtati.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Temna slika na namizju!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1348 (1108) | BlackCaiman |
» | Ločevanje krompirja od kamenja ter kosi zemljeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1083 (1083) | int47 |
» | Zamenjal ohišje zdej pa ne dela?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1824 (1468) | mkonci |
» | Pomoc pri matematiki.Oddelek: Šola | 3264 (2025) | A. Smith |
» | MatematikaOddelek: Šola | 2126 (1416) | modic666 |