Forum » Programiranje » mozilla/firefox extension
mozilla/firefox extension
St@jler ::
Živ!
Programiram firefox extension in me zanima, če je že kdo naletel na podoben problem.
Torej:
v right click context menu sem dodal možnost 'add link to extension'.
Ko kliknem na link, bi mi moralo odpreti extension (window) in tam notri v textboxu pokazat URL. Ampak v windowu ni nikjer več linka?
gre se za object gContextMenu in sicer za metodo getLinkURL(), ki v tem novem oknu ni dostopna?
Bi mogoče moral delati z parent window ali kaj takega? Aja zadeva je JS tako da če ima kdo kakšno idejo...plis help
še koda:
Programiram firefox extension in me zanima, če je že kdo naletel na podoben problem.
Torej:
v right click context menu sem dodal možnost 'add link to extension'.
Ko kliknem na link, bi mi moralo odpreti extension (window) in tam notri v textboxu pokazat URL. Ampak v windowu ni nikjer več linka?
gre se za object gContextMenu in sicer za metodo getLinkURL(), ki v tem novem oknu ni dostopna?
Bi mogoče moral delati z parent window ali kaj takega? Aja zadeva je JS tako da če ima kdo kakšno idejo...plis help
še koda:
function odpriIzContextMenija(url) { if (gContextMenu.getLinkURL() != "") { //ce je kliknil na link window.open("chrome://torrentgetty/content/torget.xul", "", "chrome,width=650,height=350,centerscreen"); setBoxVal(url); } } function setBoxVal(val) { document.getElementById("tbo").value=val; //tukaj napise da je val = null; document.getElementById("tbo").value=gContextMenu.getLinkURL(); //vrze napako da gContextMenu ne obstaja alert("|"+val+"|"); }
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | JqueryOddelek: Izdelava spletišč | 1819 (1543) | mk818764 |
» | Canvas risanje črt - beginPath()Oddelek: Izdelava spletišč | 934 (734) | marjan_h |
» | [PHP/JavaScript] tic tac toeOddelek: Programiranje | 1702 (1435) | illion |
» | JavaScript zunaj HTMLOddelek: Izdelava spletišč | 1285 (1183) | *wolf* |
» | Internet strani kot slideshowOddelek: Izdelava spletišč | 2119 (1870) | sverde21 |