Forum » Programiranje » [C#] PDF tiskanje
[C#] PDF tiskanje
greentech ::
Ima kdo kaj izkušenj z tiskanjem pdf dokumentov v C#. Rad bi da se mi dokument stiska direktno ko kliknem ok na printdialog oknu(brez odpiranja).
Sicer sem našel en primer, na netu - http://www.codeproject.com/showcase/pdf..., vendar mi ga zaenkrat še ni uspelo spravit v delovanje. V tem primeru najpre shrani pdf file v bitmap in ga potem tiska. Ali se ne pdf dokumenta tiskat direktno.
Najprej sem imel tiskanje najreno takole
private void printDocument1_PrintPage(object sender, System.Drawing.Printing.PrintPageEventArgs e)
{
myProcess.StartInfo.CreateNoWindow = true;
myProcess.StartInfo.FileName = @"pregledi.pdf";
myProcess.StartInfo.Verb = "Print";
myProcess.Start();
myProcess.CloseMainWindow();
myProcess.Close();
}
,vendar mi je odprlo acrobat reader(brez odprtega dokumenta).
A mi lahko kdo pomaga?
Hvala in LP
Grega
Sicer sem našel en primer, na netu - http://www.codeproject.com/showcase/pdf..., vendar mi ga zaenkrat še ni uspelo spravit v delovanje. V tem primeru najpre shrani pdf file v bitmap in ga potem tiska. Ali se ne pdf dokumenta tiskat direktno.
Najprej sem imel tiskanje najreno takole
private void printDocument1_PrintPage(object sender, System.Drawing.Printing.PrintPageEventArgs e)
{
myProcess.StartInfo.CreateNoWindow = true;
myProcess.StartInfo.FileName = @"pregledi.pdf";
myProcess.StartInfo.Verb = "Print";
myProcess.Start();
myProcess.CloseMainWindow();
myProcess.Close();
}
,vendar mi je odprlo acrobat reader(brez odprtega dokumenta).
A mi lahko kdo pomaga?
Hvala in LP
Grega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za set back time (RUN AS DATE)Oddelek: Programska oprema | 4885 (4509) | Yacked2 |
» | c# tiho tiskanje slik.Oddelek: Programiranje | 1955 (1626) | OmegaM |
» | Visual Basic 2008 in predvajanje zvokaOddelek: Programiranje | 980 (849) | Soriyyx |
» | ASP.NET pisanje datotekeOddelek: Programiranje | 1123 (1001) | King80 |
» | Poganjanje zunanjih aplikacij iz C#Oddelek: Programiranje | 1014 (845) | BlueRunner |