Forum » Omrežja in internet » Router-ne dela internet
Router-ne dela internet
ablaze ::
Kupil sem Linksys WRT54GS in ga priklopil na XP. S pomočjo sem kloniral sem MAC, nakar se je zadeva ustavila. Do tukaj je vse ok.
Ne morem se več povezat na net (ISP = Telemach). Vmes je vseskozi skakal Bluetooth (da bi se povezal na net preko tel), tako da sem ga mel dovolj in ga vrgel dol.
Ko povežem v stanje pred to instalacijo, se mi prav tako noče povezat. Ping=connection timed out. Ponovno sem naložil mrežno in modem, pa se zadeva ne premakne. Poskusil sem tudi narest novo povezavo.
Prosim za pomoč.
Tnx
Ne morem se več povezat na net (ISP = Telemach). Vmes je vseskozi skakal Bluetooth (da bi se povezal na net preko tel), tako da sem ga mel dovolj in ga vrgel dol.
Ko povežem v stanje pred to instalacijo, se mi prav tako noče povezat. Ping=connection timed out. Ponovno sem naložil mrežno in modem, pa se zadeva ne premakne. Poskusil sem tudi narest novo povezavo.
Prosim za pomoč.
Tnx
- premaknilo iz Zvok in slika: Stepni Volk ()
boych ::
Na ruterju moraš nastavit tudi ISP-jeve IP-je! Da ugotoviš kakšni so pokliči na Telemach!
Če si pravilno skloniral MAC, potem mora net delovati! Kaj pa ruter navznoter deluje kot DHCP?? Potem daš še samo nastavitve IP-jev na mrežni kartici na samodejno, pa mora delat!
Če si pravilno skloniral MAC, potem mora net delovati! Kaj pa ruter navznoter deluje kot DHCP?? Potem daš še samo nastavitve IP-jev na mrežni kartici na samodejno, pa mora delat!
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD
ablaze ::
Sem takoj naslednji dan zrihtal..
Haklc je bil v tem, da je Telemach zaklenil, ker sem najprej poskusil it na net z Routerjevo MAC adreso, šele potem sem jo skloniral..V glavnem dela BP, Boych,hvala za pomoč!
Haklc je bil v tem, da je Telemach zaklenil, ker sem najprej poskusil it na net z Routerjevo MAC adreso, šele potem sem jo skloniral..V glavnem dela BP, Boych,hvala za pomoč!
jackorsen88 ::
ablaze kaj bi mi lahko povedal kaj vse moram naredit, da mi telemach internet dela z routerjem, ker se že zaj.. dva dni pa ništa. ko sem vido da si ti nekaj kloniral MAC, mi pa več ni blo nič jasno
hvala
hvala
Ko je neho Brad Pitt, je začel Pete Sampras!!
----> http://vurcer.ath.cx/ <------
----> http://vurcer.ath.cx/ <------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prosim za OSNOVNO pomoč pri priklopu ruterja (kabelski internet)Oddelek: Omrežja in internet | 6322 (5059) | eden-X |
» | Kako priklopit brezžični router?Oddelek: Omrežja in internet | 17025 (16270) | Tilen |
» | povezava laptopa s kabelskim internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 2686 (2305) | orangebud |
» | Pomoč pri povezavi dveh računalnikov na internetOddelek: Omrežja in internet | 1047 (995) | lu_death |
» | Telemach in fixiranje ip-ja na mrezno karticoOddelek: Omrežja in internet | 1653 (1413) | Xplicit |