Forum » Programska oprema » Prelom besedila v wordu
Prelom besedila v wordu
trot ::
Oblikovati moram en bilten (nekje 24-36 strani), pa me zanima, če in kako se da narediti prelom besedila v wordu. Ker v službi varčujemo bomo tiskali kar sami in sicer se bodo tiskali A4 listi obojestransko, nato bi se listi speli in prepognili na A5 format.
Vprašanje: kako doseči, da bosta npr. na istem listu izpisani strani 12 in 17, na drugi strani pa 11 in 18?
Vprašanje: kako doseči, da bosta npr. na istem listu izpisani strani 12 in 17, na drugi strani pa 11 in 18?
yanker ::
Če boste printali je najbolje če imaš tiskalnik, ki to podpira in ti že sam naredi brošuro.
Če pa boste tiskali je pa najbolje da ti potem kar tiskar sam zmontira saj mislim da wordu te opcije nima.
Če pa boste tiskali je pa najbolje da ti potem kar tiskar sam zmontira saj mislim da wordu te opcije nima.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nova kartuša ne printa modreOddelek: Pomoč in nasveti | 1711 (1561) | anika87 |
» | Katero večfunkcijsko napravo za cca. 200€Oddelek: Kaj kupiti | 2411 (1995) | mersol |
» | Laserski printer pušča sledi že sprintanegaOddelek: Pomoč in nasveti | 1511 (1315) | mersol |
» | 1000 strani na minutoOddelek: Novice / Diski | 3681 (2493) | Kenpachi |