Forum » Strojna oprema » detecting array
detecting array
king_ ::
usake toliko časa ko rrjam comp mi napiše u biosu "detecing array" ko mi to napiše nmorm ne naprej ne nazaj....VELIKOKRAT rrjam dokler mu ne uspe priti u winse
newm kaj bi blo narobe mal sm gledu po tujih forumih in kar sm zasledil da nj mam u biosu raid rom(config) na disable...in tud je tako naštiman probal sem tudi obratno a žal brez uspeha...
matična: nf4 infinity(www.dfi.com)
Upam da mi zna kdo pomagati...hvala
newm kaj bi blo narobe mal sm gledu po tujih forumih in kar sm zasledil da nj mam u biosu raid rom(config) na disable...in tud je tako naštiman probal sem tudi obratno a žal brez uspeha...
matična: nf4 infinity(www.dfi.com)
Upam da mi zna kdo pomagati...hvala
Shark-357 ::
Meni se je to dogajalo ko sem preveč dvignil FSB na DFI NF3 250GB...
Probaj posodobiti bios ter še malo poigrati z nastavitvami.
Probaj posodobiti bios ter še malo poigrati z nastavitvami.
king_ ::
restartat comp....
bom probal posodobiti bios ....
kak že gre sm že pozabu...disketo sformatam dam gor novi bios..pol pa botam diketo..kak pa pol že?
edit:
oziroma bom še mal po forumih pogledau, ker če bom naložu nov bios bom mogu formatnt ne...
bom probal posodobiti bios ....
kak že gre sm že pozabu...disketo sformatam dam gor novi bios..pol pa botam diketo..kak pa pol že?
edit:
oziroma bom še mal po forumih pogledau, ker če bom naložu nov bios bom mogu formatnt ne...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: king_ ()
destiny ::
Zakaj bi pa mogel "formatnt"?
Za flashanje biosa si preber navodila, ki jih boš dobil na proizvajalčevi strani.
Za flashanje biosa si preber navodila, ki jih boš dobil na proizvajalčevi strani.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Posodabljanje biosa neuspešnaOddelek: Strojna oprema | 917 (727) | Sssaga |
» | Čudn problem pri inštalaciji XP professional windowsowOddelek: Operacijski sistemi | 3121 (2359) | xpozed |
» | ATI radeon 9200 problem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1333 (1044) | boštjan |
» | še enkrat navijanje celerona 1 GhzOddelek: Navijanje | 1120 (908) | R33D3M33R |
» | povezava pinov na procu- celeronček 1.7 GhzOddelek: Navijanje | 1407 (1056) | c3R4R |