Forum » Programska oprema » PPT menjava slik
PPT menjava slik
iMark ::
Živjo
Zanima me kako bi se dalo naredit v Power Pointu (Microsoft Office 2003/7) da že v narejeni predstavitvi z vsemi animacijami, efekti, prehodi... zamenjat samo slike z drugimi, animacijami, efekti, prehodi pa bi ostali isti. Sepravi, jst sm naredu eno predstavitev, sedaj bi pa želel zamenjati samo slike animacijami, efekti, prehodi pa bi osatli isti. Vem da je možno to naredit sam ne vem kako. Mi lahko prosim pomagate.
Zanima me kako bi se dalo naredit v Power Pointu (Microsoft Office 2003/7) da že v narejeni predstavitvi z vsemi animacijami, efekti, prehodi... zamenjat samo slike z drugimi, animacijami, efekti, prehodi pa bi ostali isti. Sepravi, jst sm naredu eno predstavitev, sedaj bi pa želel zamenjati samo slike animacijami, efekti, prehodi pa bi osatli isti. Vem da je možno to naredit sam ne vem kako. Mi lahko prosim pomagate.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
povso ::
v knjižnjici si sposodi knjigo microsoft office 2003, posebno izdajo iz leta 2003, poglej na stran od power pointa. to knjigo sem si sposodil tudi jaz in povem ti da je odlična!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Britanski javni sektor za 6,5 milijona evrov z letom dni podpore za Windows XPOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 24771 (22761) | chironex10 |
» | ali obstaja kaksen free office kateri bi mel enak Ui kot Ms office oz zelo podoben miOddelek: Programska oprema | 3301 (2643) | para! |
» | Adobe PremiereOddelek: Programska oprema | 1867 (1696) | marS |
» | Kateri program za Mixanje videa na računalniku?Oddelek: Zvok in slika | 1936 (1608) | borut1 |
» | Kakšno video kartico nabavt (DV, FireWire)?Oddelek: Kaj kupiti | 904 (820) | faca9 |