Forum » Operacijski sistemi » Težave z odjavo iz XP
Težave z odjavo iz XP
romancretnik ::
Na novem prenosniku z XP Home (nemški, pa to najbrž ni pomembno) sem ustvaril 2 uporabniška računa, katerima sem dodelil enake pravice (admin). Vse drugo lepo dela, težava pa se pojavi, če se želim odjavit iz svojega računa. Lahko zamenjam uporabnika, vendar me v resnici ne odjavi. Drugi uporabnik se lahko prijavi in odjavi bp. Edina razlika med računoma je v tem, da imam jaz za prijavo v winse aktiviran tudi čitalec prstnih odtisov.
Bi lahko bila težava zaradi čitalca? Ali je kak drug brezvezen razlog?
Bi lahko bila težava zaradi čitalca? Ali je kak drug brezvezen razlog?
l.r.
veteran ::
XP imajo včasih probleme z odjavo, sploh če je še kakšen user aktiven (ko narediš switch user, se potem iz drugega accounta ne da odjavit).
Mogoče tole kaj pomaga:
User Profile Hive Cleanup Service
Mogoče tole kaj pomaga:
User Profile Hive Cleanup Service
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail in nestriktnost pri emailihOddelek: Pomoč in nasveti | 5015 (4118) | Rešpetlin |
» | Ni prijavnega zaslona ob zagonu win 10Oddelek: Operacijski sistemi | 1217 (1027) | mihagr |
» | EnaA in njihov katastrofalni sistem za odjavo od spam-a (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 13728 (9853) | fosil |
» | [php] preverjanje online uporabnikovOddelek: Programiranje | 2069 (1725) | cobrica |
» | [php] štetje prijavljenih uporabnikov!Oddelek: Izdelava spletišč | 1387 (1124) | Brilko |