Forum » Na cesti » Avtoradio Grundig SC303 gumice za gumbe
Avtoradio Grundig SC303 gumice za gumbe
schurda ::
Avtoradio je bil vgrajen že original v Opelco. Pod gumbi so majhne gumice, ki so se strgale. Poslusil sem z raznimi rečmi za podstavit, zdej pa še zalepit, vendar se stvar ni obnesla dobro. Kje (razen na odpadu) je da dobit take gumice (el. prevodne), da bi jih zamenjal?
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
madviper ::
Si kaj povprašal po bližnjih trgovinah z elektro materialom? Npr HTE, IC ipd ki se nahajajo v tvoji bližini?
Drugač jih ima tud Condrad, sam za cene ne odgovarjam . Lahk jih pa pobereš z kakih daljincev, če niso preveč uničene.
Drugač jih ima tud Condrad, sam za cene ne odgovarjam . Lahk jih pa pobereš z kakih daljincev, če niso preveč uničene.
I'd like to do something crazy!
Ne, to pa res nisem. Bil sem v elektro trgovini, pri dveh servisih in tam bi jih skoraj dobil, a je bil model 202 in niso bili ta pravi.
Za HTE vem kje je, IC, kje pa je to?
Za HTE vem kje je, IC, kje pa je to?
IC vem da je v MB, nisem ziher za LJ. Polno ime je IC Electronic (če se motim me naj nekdo popravi).
Ja, mislim, da imaš prav, ni pa to še hitri vlak.
Ja tud hitri mednarodni vlak se imenuje IC, vendar v oddelku Elektrotehnika in Elektronika ponavad IC pomeni trgovino IC Electrinc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje najceneje do UTP kabla?Oddelek: Kaj kupiti | 2754 (1430) | Han |
» | Ventilator na/v napajalniku se ne vrtiOddelek: Strojna oprema | 1915 (1732) | T0RN4D0 |
» | MrežiceOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1171 (927) | rc-car |
» | Katere ventilatorje kupiti??? Pomoč prosim!!!Oddelek: Kaj kupiti | 1193 (919) | BojlerTM |
» | Modre LED-ice!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1862 (1424) | Bungee- |