» »

under a killing moon

under a killing moon

agrindagrind ::

po koncanju velike vecine starih starih pustolovscin mi je spet postalo dolgcas in tako mi je v glavo svignila mislel INTERAKTIVNI FILEM. in evo, nova droga ki pa stane zivcev.... zakaj? zato ker na xpjih nic ne dela brez prepricevanja in moledovanja. no cas je prisel da povem zakaj ta tema in kasken je problem: UAKM dela samo preko dosboxa (tako pravi stric intenet).. no to mi je nekako uspelo, ampak premikanje v igri je neverjetno negladko. pred tem sem odigral overseer (nadaljevanje) in s tem ni bilo tezav, je pa res da je ta malce starejsa in je diapozitivno premikanje morda ze v osnovi edino mozno. no tu nastopite vi dragi forumovci. zanima me ce se da ta problem (ce sploh to je) resiti in pa seveda kako

vecno vas agrind

karafeka ::

Ne morm verjet, sem pred nekaj meseci špilal isto igro, pa mi je tudi šlo zelo počasi v dosboxu.

Lahko spreminjaš cycles v config datoteki (.dosboxrc, tako je ime vsaj pod linuxu, v Oknih je verjetno kaj podobnega), ali pa direkt v igri s ctrl+f11 in ctrl+f12. To mi je sicer popravlo to zatikanje, vendar potem zvok postane hroščat. Potrebno je najti pravo kombinacijo. Res pa je da imam malo prešvohen procesor za tole emuliranje (1.3ghz). Edini način za spodobno igranje je v win98, drugače veretjetno ne bo šlo.

agrindagrind ::

pr men je neki drugac zgleda... ctrl-f12 lahko do konca navijem pa je premikanje enako...
mimogrede si potem dokoncal igro ali obupal? kakorkoli ze, ce ti je bla vsec poskusaj se oveerser dela (heh) skoraj brez tezav in sploh ni slaba. zdej em.. cakam se black dahlio pa bladerunnerja pa ripperja.. poznas? se splaca cakati? ko se te koncam sem pa mislim da celo zgod pustolovscin obdelal. pojma nimam kaj potem.. najbrz bo treba ven iz stanovanjal.

aja, ce ma se kdo kak predlog....

karafeka ::

Ne, nisem je končal, čeprav sem mislil inštalirat win98, samo za UAKM, vendar sem potem na vse skupaj malo pozabil. :).

Black Dahlio in Bladerunnerja sem oba preigral že pred leti, ripperja sem tudi igral, vendar nisem prišel kam daleč (mimogrede, vse tri še vedno imam).
Težo rečem, če se ti splača počakat. Če rad igraš take igre, potem vsekakor. Nisem pa jaz kakšen goreč pristaš pustolovščin ali teh interaktivnih filmov (no, tudi ostalih iger skoraj ne igram), včasih me kaj pikne, pa grem špilat kako, vendar potem tudi hitro mine, ko se naveličam.

Baje da je pri BladeRunnerju več kot 10 različnih koncev. Jaz sem mislim, da prišel samo do enih treh. Je prišel kdo drug do ostalih 7 ? :)

karafeka ::

Pa še glede UAKM.
Si mogoče probal s Vmware http://www.vmware.com/. Inštaliraš si virtualne win98, pa tam igraš.

agrindagrind ::

nisem se... danes sem se poigral z nastavitvami v dosboxu in mislim da mi je nekako uspelo.. hvala ti za pomoc vseeno

aja za nekoga k ne igra pustolovscin in interaktivnih filmov mas kr zalogo hehe
vecina ljudi jih se pozna ne se mi zdi

aja pa ce moje cakanje ne bo uspesno mam jst tuki pivo na katermu pise dahlija pa se eno k pise blade runner pa se eno k pise gor ripper pa se ksno ce bomo se zejni.. tud neki dzina je se v hladilniku se mi zdi

karafeka ::

Maja, to so edine pustolovščine, ki jih imam. Razen Gabriela Knighta 1, 2, The Gene Machine, Jack Orlando (še nisem igral :)), Star Trek:Borg (dobil za nagrado, se mi zdi da v Jokerju pred enimi 10 leti), pa celotno serijo Tex Murphyia (igral samo 1, 2, 3). Aja, pa Toonstruck, pa Dark Earth, Broken Sword 1,2. To je pa menda vse. :). Ampak v primerjavi s tabo, ki si obrnil celotno zgodovino postulovščin, to ni nič :).

Dej rukni enga domačga šnopsa. Ni boljšga. RES!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: karafeka ()

agrindagrind ::

heh okej cela zgodovina je mogoce res bla malo pretirana izhjava sem pa res kr precej tega dal skos... vse tiste ki so se mi zdele v redu (vse tiste ki so bile ocenjene nad 8o v megazinu pa pol v jokerju recimo). to s snopckom si pa brata najdu... se popolnoma strinjam, ni boljsega kar se žestoke pijace tice.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dobre old school avanture?

Oddelek: Igre
484334 (2747) MATiCEK
»

Project management

Oddelek: Programska oprema
51505 (1134) mfurlan8
»

Virtual PC

Oddelek: Programska oprema
5944 (904) neoto
»

2 vzporedna sistema

Oddelek: Operacijski sistemi
241086 (838) Tic
»

Linux in gonilniki

Oddelek: Pomoč in nasveti
14869 (794) moj_nick

Več podobnih tem