Forum » Programska oprema » WinModem pod Linuxom
WinModem pod Linuxom
poweroff ::
Stvar je nanesla da sem v dar dobil knjigo The SuSE Linux Network... in se končno odločil da instaliram Linuxa.
Seveda pa je takoj nastopil problem. Imam Winmodem US Robotics 56K Win INT. In Linux (SuSE izdaja 7.0) ga ne prepozna. Malce sem brskal po priloženi dokumentaciji in zasledil da Linux Winmodemov ne podpira.
Ampak rešitev gotovo obstaja - mi jo kdo razloži in pove?
Seveda pa je takoj nastopil problem. Imam Winmodem US Robotics 56K Win INT. In Linux (SuSE izdaja 7.0) ga ne prepozna. Malce sem brskal po priloženi dokumentaciji in zasledil da Linux Winmodemov ne podpira.
Ampak rešitev gotovo obstaja - mi jo kdo razloži in pove?
Matek ::
Hja, po mojem rešitve ni, ker ti piše, da Linux NE podpira Winmodemov. Enako kot ni rešitve za dat Athlona v Intel plato.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
roscha ::
MadMan: ne govori neumnosti! Za koji klinac se vedno lamerji vtikate tja kjer nimate pojma? Nabijanje postov?
Matthai: Nekateri winmodemi delujejo tudi pod linuxom. Imaš smolo da tvoj ne. Več tukajle.
by!
Matthai: Nekateri winmodemi delujejo tudi pod linuxom. Imaš smolo da tvoj ne. Več tukajle.
by!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dobro podprt modem za Mandrake linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1001 (861) | jaBo |
» | Modem in Red hat 8.0Oddelek: Operacijski sistemi | 1052 (977) | root987 |
» | Inštalacija Linux - WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1490 (1152) | Gh0st |
» | Modem se noče povezatiOddelek: Programska oprema | 1334 (1204) | CWIZO |
» | procesor za serverOddelek: Strojna oprema | 1342 (1157) | Ales |