Forum » Pomoč in nasveti » povezava na internet mi ne dela
povezava na internet mi ne dela
andro1711 ::
imam resen problem z rač.ob zagonu piše
Napaka pri nalaganju C:/PROGRA~1/NEWDOT~1/NEWDOT~2.DLL
Navedenega modula ni bilo mogoče najti.
Pritisneš V REDU.
In nato se pojavi še:
Windows socket initialization failed.
To mapo sem zbrisala že v varnem načinu pa je še vedno isto (ista sporočila ob zagonu).
Nimam pojma kaj bi naj blo narobe. Aja, pa tud na net se ne da prit. Pred tem smo nalagali nov antivirusni program (Kaspersky).
Mi lahko kdo pomaga oz. razloži bolj po domače, ker nisem ravno ekspert v računalništvu?
Napaka pri nalaganju C:/PROGRA~1/NEWDOT~1/NEWDOT~2.DLL
Navedenega modula ni bilo mogoče najti.
Pritisneš V REDU.
In nato se pojavi še:
Windows socket initialization failed.
To mapo sem zbrisala že v varnem načinu pa je še vedno isto (ista sporočila ob zagonu).
Nimam pojma kaj bi naj blo narobe. Aja, pa tud na net se ne da prit. Pred tem smo nalagali nov antivirusni program (Kaspersky).
Mi lahko kdo pomaga oz. razloži bolj po domače, ker nisem ravno ekspert v računalništvu?
- spremenil: andro1711 ()
jurre ::
tole imas en spyware, new dot net. Sem ga ze fasal enkrat, IP ti zmeraj da na 0.0.0.0. Baje se ga znebis ce das uninstal, samo ce se prav spomnim pri meni ni pomagalo, sem se kar nekaj casa zafrkaval s tem.
jurre ::
poglej v nadzorno plosco, med dodaj odstrani programi ce je notri. Tako resitev sem nasel na googleu takrat, kaj tocno sem se naredil pa ne vem, pregledal sem z ad-awareom, spybotom in se kaksnim podobnim programom in mislim da sem tudi rocno brisal po registru (ceprav je nekje pisalo, da to ni dobro..)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sesuvanje firefoxaOddelek: Pomoč in nasveti | 1567 (1325) | jan01 |
» | Fasal virus, hotel zradirat...Oddelek: Pomoč in nasveti | 985 (865) | St@jler |
» | WinXP Home Edition AktivacijaOddelek: Operacijski sistemi | 1324 (1280) | Skoky |
» | ali pozna kdo takšno napako v XP??Oddelek: Operacijski sistemi | 1568 (1044) | Rok Nemec |
» | spy-/ad-wareOddelek: Omrežja in internet | 2427 (1967) | Sadida |