Forum » Loža » Pozdrav iz Romunije
Pozdrav iz Romunije
asgard2.0 ::
Lep pozdrav iz Romunije. Kdor namerava sem dol naj se raje obrne ker totalno sux. Okej sej je dokaj cisto morje sam drgac pa so cisti cegani. Dobesedno. Na vsakem koraku te oceganjo ce le lahko. Sedim v enem kao cyber kafeju ka je itak cista beda. Stare masine de ne govorim o originalnem softwerju. Morje drgac toplo sam ostalo pa sux. Hrana draga pa majhne porcije. Edin kar je ql da je pocen pir. Hoteli sux ce ne vzames 4 zvezdice (sej to sreco sem mel no ) Ce jim omenis cevseskuja cist popizdijo tako da sem si nasel eno vrsto zabave Klapa raje v Bolgarijo ka res rule
Šiht, CPU , Hrana, Spanje, Šiht ....
p.s. Bejbe so pa videt kot dacije od spredaj. Grde za popizdit razen ritke majo dobre.
klemen22 ::
Ce jim omenis cevseskuja
Sploh veš kdo je bil ta tip?
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
Vesoljc ::
been there, got drunk :)
to, da majo deklce lepe ritke, sem pa tudi sam opazil... :p
to, da majo deklce lepe ritke, sem pa tudi sam opazil... :p
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Tear_DR0P ::
tistih par romunk, ki sem jih jaz spoznal je tud od spredaj lepih, je pa res da so ble bl hribovske iz transilvanije
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
NeOman ::
Bratranc je prepotoval 5000km po Romuniji in ce ves zakaj gres v Romunijo ti vsekakor ni dolgcas, Constanca (ne vem kako se prov napise) je pac bolj "party-oriented", drugje se pa da marsikaj vidt. Aja se to, romunske bejbe vsekakor niso grde!
PS: Ko (oz. ce) dobim dovoljenje nalimam par fotk.
PS: Ko (oz. ce) dobim dovoljenje nalimam par fotk.
klemen22 ::
Pač pohvalil se je ker je šel v deželo grofa Drakule.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
perci ::
Moja starca sta z avtom potovala po romuniji in bila zelo zadovoljna. Je pa res, da obala je pa bolj tko tko.
nec se nisem hotel hvalit, sam v opozorilo tistim ki nameravajo v Romunijo da ni vse tako lepo kot agencije pravjo. Okej dans sem videl prvo lepo bejbo, pa se to je bla natakarca v nasem hotelu. Ta je bla pa res lepa. Ostale so pa sam posusene bejbe po istem kopitu narjene. V Slo so pa res lepe prot njim. Tle koder sem itak ni nec za zurat, Konstanca pa stink. Nobenga hudga zivljenja. Obala sux nasprot Bolgariji ka ma isto crno morje. Hvalil bi se pa ce bi pisal iz kake karibske drzave ne pa ene zamasene romunije. Edini vampirji ka jih vidis so trgovci ka te cjo opehart za vsak tolar
xlarge ::
Ja torej, od vseh romunk, ki sem jih spoznal, je bla sam ena bolj kot ne grda. Sam riti pa ni mela slabe .
Pa še 2X sem se zagledu, tak da se glede izgleda ne strinjam s tabo. Al pa sem imel enostavno vlko srečo in sem ta prave srečal
Pa še 2X sem se zagledu, tak da se glede izgleda ne strinjam s tabo. Al pa sem imel enostavno vlko srečo in sem ta prave srečal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Onkološki inštitut (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17085 (13238) | K0l1br1 |
» | Kam na morje (mladi, za žur)?Oddelek: Loža | 7713 (5593) | Vazelin |
» | Kljub napredku v Silicijevi dolini 90 odstotkov plač nižjih kot pred dvema desetletje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 19894 (16668) | D3m |
» | Misli mi uhajajo v srednješolski čas (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17467 (14019) | 111111111111 |
» | Mi gremo pa ... v Bolgarijo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15669 (13060) | fosil |