Forum » Loža » Kje dobiti žepno orodje?
Kje dobiti žepno orodje?
pizdindim ::
Zanima me, kje v LJ prodajajo kakšno žepno multifunkcijsko orodje. Imelo naj bi kakšne kombinirke, pa nož, pilo, par šraufencigerjev, mogoče žagico, kakšen odpirač, .... Pa da ni kakšna cenena zadeva za 2 jurja (ali manj), ki je uporabna samo en dan.
Zelo sem bil zadovoljen z Leatherman Wave, ki sem ga dobil zastonj. Drugače je baje čez 100 EUR. Imel je 25 let garancije, a sem ga izgubil.
Zelo sem bil zadovoljen z Leatherman Wave, ki sem ga dobil zastonj. Drugače je baje čez 100 EUR. Imel je 25 let garancije, a sem ga izgubil.
TeraSonic++ ::
Poglej v Lovski Mojster v Cityparku
...........................................................
Life is only a computer simulation
"veritas vos liberabit"
Life is only a computer simulation
"veritas vos liberabit"
pizdindim ::
Hvala! Tam bi znalo biti kaj primernega. Ima še kdo kakšno idejo, da ne hodim v vsako trgovino posebej?
OwcA ::
Sam sem svoj Victorinox Mulit-tool kupil v Lovcu pri hotelu Lev (LJ). Ako me spomin ne vara imajo tudi Leatherman, ako ti je bolj povšeči.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Vice ::
V BTCju imaš Mcgyver šop, ki je boljši od lovca. Če imaš srečo lahko narajmaš še na Sport Billy torbico ker jih zaradi velikega povpraševanja pokupijo še preden jih "dobijo" v štacuni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vice ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj bi bilo na sebi boljše nositi Leatherman Ali victornox ?Oddelek: Loža | 2681 (1864) | Vanich |
» | leatherman multi toolOddelek: Loža | 3529 (2777) | noraguta |
⊘ | Vsakodnevno nošenje noža (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 54806 (49966) | dzinks63 |
» | osvetlitev lcd zaslonaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1761 (1393) | StricGeza |