Forum » Omrežja in internet » SanBox optični switch in 3com gigabit switch
SanBox optični switch in 3com gigabit switch
Djuro ::
Zdravo!
V firmi imam nekaj 3com 3848 switchev, ki so med sabo povezani s SFP konektorji in optiko.
Sedaj sem pa pri eni storage mašini dobil še Sanbox 5600 optični switch, ki ima same SFP konektorje.
A se da to kako med sabo povezat. Da bi recimo vse 3come zvezal na SanBox.
Sem se malo igral, vendar SanBox sploh ne zazna, da ima kaj na portu. Ko priključim gor storage pa dela BP.
Ima kdo kake izkušnje s tem?
V firmi imam nekaj 3com 3848 switchev, ki so med sabo povezani s SFP konektorji in optiko.
Sedaj sem pa pri eni storage mašini dobil še Sanbox 5600 optični switch, ki ima same SFP konektorje.
A se da to kako med sabo povezat. Da bi recimo vse 3come zvezal na SanBox.
Sem se malo igral, vendar SanBox sploh ne zazna, da ima kaj na portu. Ko priključim gor storage pa dela BP.
Ima kdo kake izkušnje s tem?
jype ::
SanBox je FibreChannel switch, ne pa ethernet switch. V nobenem primeru se ne bo pogovarjal z ethernet switchi.
FibreChannel se uporablja namesto SCSI (ceprav se naceloma po njem da vozit tudi IP) in ni kompatibilen z nicemer razen sam s sabo.
FibreChannel se uporablja namesto SCSI (ceprav se naceloma po njem da vozit tudi IP) in ni kompatibilen z nicemer razen sam s sabo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UTP klešče (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13078 (9844) | gumby |
» | Network switch (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 16156 (14072) | Poldi112 |
» | Gigabitni switchOddelek: Omrežja in internet | 2908 (2362) | ender |
» | Kater Switch?Oddelek: Kaj kupiti | 1241 (1187) | PaJo |
» | Kateri switch?Oddelek: Kaj kupiti | 1267 (1198) | LuiIII |