Forum » Izdelava spletišč » CSS Mambo-Naslovi
CSS Mambo-Naslovi
WinsuckeR ::
Torej- stranka bi zelela imeti vecje naslove v vsaki od rubrik..kaksna ideja kako bi to dosegel?
Klik!
Se ze v naprej zahvaljujem za odgovore.
Klik!
Se ze v naprej zahvaljujem za odgovore.
Nasel.
.contentheading
Klik za css nasvete glede mambota
Se opravicujem za smetenje -pa saj verjetno bo se komu prav prislo
.contentheading
Klik za css nasvete glede mambota
Se opravicujem za smetenje -pa saj verjetno bo se komu prav prislo
CaqKa ::
grem kodo gledat pa se primem za glavo kolko nekega sranja imaš v metapodatkih... kaj to mambo sam not nameče?
sicer pa pogledaš v html kje je tvoj naslov, pa pogledaš v kakih značkah je (recimo h1) in potem te značke poiščeš še v cssju, pa spremeniš property mislim da text-size.
seveda je pa še možno da obstaja kak način preko templejta ali pa da imaš to kar v admin načinu.
sicer pa pogledaš v html kje je tvoj naslov, pa pogledaš v kakih značkah je (recimo h1) in potem te značke poiščeš še v cssju, pa spremeniš property mislim da text-size.
seveda je pa še možno da obstaja kak način preko templejta ali pa da imaš to kar v admin načinu.
meta.. to je stranka zelela-zaradi googla .
Drugace pa imam problem se z User/Pass forumom v IEju pa sem nekako koncal..sploh ni tako grozno prislo kot sem pricakoval.
Drugace pa imam problem se z User/Pass forumom v IEju pa sem nekako koncal..sploh ni tako grozno prislo kot sem pricakoval.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Algoritem aprioriOddelek: Programiranje | 1029 (851) | iggy |
» | Snemanje video samplov iz Interneta??!Oddelek: Programska oprema | 1790 (1678) | BladE_ |
» | TV-Out na TV letnik 1989 ???Oddelek: Zvok in slika | 1215 (1110) | stromar |
» | Kateri 17inch CRT monitorOddelek: Kaj kupiti | 986 (807) | jurre |
» | Epox 8RDA+ N - force2 soundcardOddelek: Zvok in slika | 1130 (882) | megane |