Forum » Omrežja in internet » Kako do brezžične povezave doma (upoabljam ADSL)??
Kako do brezžične povezave doma (upoabljam ADSL)??
Sonyshare ::
Pozdrav in prosim za pomoč!
Doma imamo ADSL, zanima pa me kaj potrebujem da bi lahko uporabljal internet brezžično. Uporabljam prenosnik, ki omenjeno podpira, saj se mnogokrat povežem na sosedovo brezžično omrežje. Ups pa sem se izdal ...
Kako pa je z zaščizo brezžičnega omrežja (geslom) ?
LP in hvala za odgovor
Blaž
Doma imamo ADSL, zanima pa me kaj potrebujem da bi lahko uporabljal internet brezžično. Uporabljam prenosnik, ki omenjeno podpira, saj se mnogokrat povežem na sosedovo brezžično omrežje. Ups pa sem se izdal ...
Kako pa je z zaščizo brezžičnega omrežja (geslom) ?
LP in hvala za odgovor
Blaž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Če nekdo izve MAC naslov tvoje tablice, ali lahko vdre vanjo ali v tvoje brezžično omOddelek: Informacijska varnost | 6980 (5442) | nurse013 |
» | Samsung Galaxy ACE, WiFiOddelek: Mobilne tehnologije | 3832 (3472) | Gapi |
» | Nov računalnik: kaj rabim za dostop do žičnega in brezžičnih omrežijOddelek: Omrežja in internet | 1367 (1275) | Ryker |
» | Tretjina ljudi uporablja nezaščiteno sosedovo omrežje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19515 (16547) | techfreak :) |
» | Googlov iskalni niz pomagal obtožiti hekerjaOddelek: Novice / Tožbe | 4565 (3770) | Ziga Dolhar |