Forum » Strojna oprema » Ohisje GMC-G30 za novo masinco Pentiuma Dual Core
Ohisje GMC-G30 za novo masinco Pentiuma Dual Core
user1 ::
Zanima me, ker se glih ne spoznam kej prevec dobr na hardware, torej kako kera stvar skup pase..., ce bi tole ohisje:
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist... (ne delam za njih reklame sam pac tu sem najdu)
prislo sploh prav za konfiguracijo:
Pentium D 3.0Ghz,
1GBram,
WD 250GB trdi disk
ena geforce graf,
DVD+/-RW (mim grede al NEC al TEAC? k do zdej sm mel skoz sam CD+-RW teac..)
to je to... dozdej sm mel kr precer let staro skatlo p4 in me pr tej tanovi moti le eno:
VISINA ohisja...le 403mm, moje je namrec 430mm torej skor 3cm visje...in tist bo nekako malo zgledalo al se motm? kej vpliva na prostor v masini, hlajenje itd itd??
predlogov bom zelo vesel,
hvala vsem, ki mi boste svetovali!
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist... (ne delam za njih reklame sam pac tu sem najdu)
prislo sploh prav za konfiguracijo:
Pentium D 3.0Ghz,
1GBram,
WD 250GB trdi disk
ena geforce graf,
DVD+/-RW (mim grede al NEC al TEAC? k do zdej sm mel skoz sam CD+-RW teac..)
to je to... dozdej sm mel kr precer let staro skatlo p4 in me pr tej tanovi moti le eno:
VISINA ohisja...le 403mm, moje je namrec 430mm torej skor 3cm visje...in tist bo nekako malo zgledalo al se motm? kej vpliva na prostor v masini, hlajenje itd itd??
predlogov bom zelo vesel,
hvala vsem, ki mi boste svetovali!
AngelOfDeath ::
Če bi bil na tvojem mestu je tole GMC H60 precej bolša izbira. Ima 2 120mm ventilatorja in še 2 gumba s katerima nastavljaš hitrost teh dveh ventilatorjev.
za kaj bolšega pa bo verjetno trba dat kar nekaj več denarja.
za kaj bolšega pa bo verjetno trba dat kar nekaj več denarja.
edit: Slovnica
asus ::
nec so dobre optične,sm glasne pa ko sto mater.sam imam nec4570a in mi gre hrup pošten na k...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov PC za osnovnošolca:) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4678 (3758) | mesoreznica |
» | Katero ohišje predlagate za star sistem??Oddelek: Kaj kupiti | 1303 (1077) | Urc |
» | Kopujem procesor, matično,napajalnik... Help?Oddelek: Kaj kupiti | 1034 (873) | Tomaz Eruj |
» | Comp do 1000€?Oddelek: Kaj kupiti | 2681 (1750) | Edi999 |
» | Pokvarjena matična ali procesor???Oddelek: Strojna oprema | 1447 (1236) | stromar |