Forum » Programska oprema » nero incd
nero incd
pinkymasha ::
Lep pozdrav! Imam en problem, ki ga ne znam sama rešiti, zato prosim za pomoč! Pred kratkim sem si na računalnik naložila nero demo verzijo pa je sedaj ne morem odstraniti... ko jo hočem odstraniti na dodajanju in odstranjevanju programov mi napiše error please reinstal nero...pa da je prišlo do usodne napake.... Že milijonkrat sem hotla na novo inštalirati nerota pa ne gre...Ko prižgem računalnik mi najprej napiše error please reinstall nero nato pa še Ne morem se povezati z dat.sisitemom postopek incd ne deluje...Lepo prosim naj mi kdo da eno idejo...ker bi rada zapisovala cdje...In zanima me tudi, če bi deloval kateri drugi program za zapisovanje cd, čeprav ne bom zbrisala nerota, ker se ne da... hvala že v naprej... masha
harvey ::
Poskusi s temle nero clean tools.
Če imaš Windows XP je že v njih nek na easy programček za zapisovanje. Kako to narediš je nekaj namigov CD Burning Becomes Routine in Windows XP
Če imaš Windows XP je že v njih nek na easy programček za zapisovanje. Kako to narediš je nekaj namigov CD Burning Becomes Routine in Windows XP
Stratus ::
Kolega pred mano ti je že dal link do clean toola, če ti bo uspelo odstraniti nerota si lahko z interneta snameš zastonjski programček za snemanje CD/DVD ki se imenuje XP CD Burning Pro, vmesnik je podoben nerotu.
Nije žvaka za seljaka !
A ma kdo žvečilni :)
A ma kdo žvečilni :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nec DVD rekorderji in LabelFlash (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 28568 (18885) | Mitko_R |
» | ISO na DVDOddelek: Programska oprema | 1540 (1459) | cekr |
» | Nero - pomnilnik zapisovanjaOddelek: Programska oprema | 1464 (1114) | ZoMk |
» | zagon iger brez cd-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1851 (1652) | overlord_tm |
» | Novi Nero 5.5.10.7 je zunaj, če kdo slučajno ni opazilOddelek: Programska oprema | 1494 (1180) | KTr1sk |