Forum » Programska oprema » SquirrelMail problem
SquirrelMail problem
tx-z ::
Kr naenkrat, nism lih zihr kaj sm naredu, je tole nehal delat..Napiše mi pa sledeče:
"Preference file, ../data/ziga.pref.tmp, could not be written. Contact your system administrator to resolve this issue."
Pa sm dodau vse pravice tej datoteki uporabniku nobody, pa ziga pa še zmer isto jav..
Pr enmu drugmu uporabniku pa mi isto napiše, sam useen gre naprej tja za preverjat pošto..pr mojmu uporabniku pa samo ta error pokaže..A kdo ve kaj bi naredu?
"Preference file, ../data/ziga.pref.tmp, could not be written. Contact your system administrator to resolve this issue."
Pa sm dodau vse pravice tej datoteki uporabniku nobody, pa ziga pa še zmer isto jav..
Pr enmu drugmu uporabniku pa mi isto napiše, sam useen gre naprej tja za preverjat pošto..pr mojmu uporabniku pa samo ta error pokaže..A kdo ve kaj bi naredu?
tx-z
sash ::
si poskusil zbrisat profil uporabnika in ga na novo ustvarit ? ... včasih pomaga
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
tx-z ::
Če si mislu to, da zbrišem tist pač ziga.pref pa vse kr ma ziga prej v /data mapi, mi jav pol naslednje:
Error opening ../data/default_pref
Could not create initial preference file!
../data/ should be writable by user nobody
Please contact your system administrator and report this error.
Error opening ../data/default_pref
Could not create initial preference file!
../data/ should be writable by user nobody
Please contact your system administrator and report this error.
tx-z
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z namestitvijo sedmice na staro kištoOddelek: Pomoč in nasveti | 2008 (1755) | Ozric |
» | Nujno!!! ( napaka pri vnos v register )Oddelek: Pomoč in nasveti | 1145 (1026) | marko88 |
» | Slackware Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4489 (3406) | tx-z |
» | AdministratorOddelek: Operacijski sistemi | 896 (832) | Mercier |
» | Ko poizkusam namestiti WinFOX 2.0 mi napise tole ?!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 977 (937) | Cranchi |