Forum » Izdelava spletišč » joomla in mywebhoster
joomla in mywebhoster
ernesto ::
zdravo
namestitev joomle poteka kot po maslu. zdj pa problem! istalacija komponent poteka tekoče,ustavi pa se pri dodajanju jezikovnih paketov,slik.....Kajti lastnik nameščenih datotek je apache in ne jaz. Nisem pri volji več klicat administratorja kjer imam zakupljen prostor
poglejte sliko in mi prosim svetujte kajti nič ne morm naredit,če bom imel vedno ta problem
namestitev joomle poteka kot po maslu. zdj pa problem! istalacija komponent poteka tekoče,ustavi pa se pri dodajanju jezikovnih paketov,slik.....Kajti lastnik nameščenih datotek je apache in ne jaz. Nisem pri volji več klicat administratorja kjer imam zakupljen prostor
poglejte sliko in mi prosim svetujte kajti nič ne morm naredit,če bom imel vedno ta problem
- zavaroval slike: Tody ()
BluPhenix ::
Ostane ti ročna inštalacija komponent. Se pravi da file skopiraš v prave mape in potem joomli dopoveš, da ima nekaj novega (to navadno treba v bazi).
Najbolje da se obrneš na joomla community in tam pobrskaš, nisi edini, ki ima take probleme.
Najbolje da se obrneš na joomla community in tam pobrskaš, nisi edini, ki ima take probleme.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
luksorzi ::
Imam en manjši problem. Ko nameščan joomlo, gre vse do 4. koraka(Baza podatkov)vse vredu, tu pa se mi zatakne:
Vrsta baze podatkov
Mysql
Ime gostitelja (host)
ftp.phpnet.us
Uporabniško ime
pn_3360233
Geslo
.
Ime baze podatkov
pn_3360233_joomla
Ko kliknem gumb naprej, mi napiše, da ne more povezati na MySQL. Kaj je tukaj narobe?
Vrsta baze podatkov
Mysql
Ime gostitelja (host)
ftp.phpnet.us
Uporabniško ime
pn_3360233
Geslo
.
Ime baze podatkov
pn_3360233_joomla
Ko kliknem gumb naprej, mi napiše, da ne more povezati na MySQL. Kaj je tukaj narobe?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | joomla (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14236 (10090) | betmen |
» | Težave z MySQL povezavoOddelek: Izdelava spletišč | 2652 (2257) | la_mer |
⊘ | Izdelava spletne strani - Poceni (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 23783 (22271) | Ziga Dolhar |
» | [Flash AS3] Povezava z MySQLOddelek: Programiranje | 1948 (1809) | 680x0 |
» | joomla - onoveOddelek: Izdelava spletišč | 4288 (3967) | SurfMan |